• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu Halsizlik

rilish26

Müdavim
Hayvanın kilosu nasıl benim kursak mantarı da böyle başladı. Öğürme hareketi yapıyor ve uyuyordu. Göğüs kemiğinin etrafındaki yağlar duruyor mu bir bakar mısınız?

nazlicankusan

Paylaşımcı
Hayvanın kilosu nasıl benim kursak mantarı da böyle başladı. Öğürme hareketi yapıyor ve uyuyordu. Göğüs kemiğinin etrafındaki yağlar duruyor mu bir bakar mısınız?
Nasıl bakıcam tam olarak tarif eder misiniz rica etsem? Kilosunu da bilmiyorum hassas terazi almam gerek sanırım ama normal gibi kilosu

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Nasıl bakıcam tam olarak tarif eder misiniz rica etsem? Kilosunu da bilmiyorum hassas terazi almam gerek sanırım ama normal gibi kilosu
Merhaba, geçmiş olsun kuşunuz kusuyor mu ? Ve kusmuk salyalı veya ekşi kokulu mu ? Kilosu için de avucunuza aldığınız zaman göğüs kemiği belirgin sivri mi veya yan tarafları dolu mu yoksa yan tarafları da sert kemik gibi mi ?

nazlicankusan

Paylaşımcı
Merhaba, geçmiş olsun kuşunuz kusuyor mu ? Ve kusmuk salyalı veya ekşi kokulu mu ? Kilosu için de avucunuza aldığınız zaman göğüs kemiği belirgin sivri mi veya yan tarafları dolu mu yoksa yan tarafları da sert kemik gibi mi ?
Merhaba hayır kusması yok sadece öğürme hareketi var bide halsiz ve uykulu. Göğüs kemiğine de baktım şimdi ortası çok az sivri gibi ama yanları dolu yani kemiksi yapı değil de tüy var

nazlicankusan

Paylaşımcı
İlk geldiği zamandan beri göğüs kemiğinin ortasında çok tüy yoktu zaten yani çıplak gibi değil ama tüy az orda

Üst Alt