• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu Gözünde değişim. Ne olabilir?

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Gözüyle ilgili bir yorumum yok ancak salıncağı da tahta tünekli olanlarla değiştirseniz süper olur bir de ayakları çok kuru duruyor damlayı damlattıktan sonra hazır tutmuşken ayaklarına tatlı badem yağı sürün,yumuşasın

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba iki gözde de mi var sıkıntı. Terramicynde kullandınız mı yoksa sadece damla mı kaç gün

gilbert

Aktif Üye
Merhaba iki gözde de mi var sıkıntı. Terramicynde kullandınız mı yoksa sadece damla mı kaç gün
İki gözde de var. Terramcyn kullanmadım. Damlayı 5 gün kullandım, bıraktım, iyiye gitti. Sonra 3 gün daha kullandım, yine iyiye gitti ama evde olamadığım için bıraktım. Güncel gözü böyle.
Gözü 1 aydır böyle. Ondan önce de arada durgunlaşır, ağzını açıp kapar, çok çok su içerdi.ve kendiliğinden normale, neşeye dönerdi.
Çok şükür, şimdi bu sefer daha çok endişelendim ama kerata birden yine düzeldi. Şu an dışarda herzamanki oyunlarını oynuyor, uçuyor. Çözümü nedir bilemiyorum ara ara böyle oluyor.
Gagasını açıp kapatma, dilini sola doğru çıkarıp gaga içinde sürtmesi vs, sindirim prob mi solunum prob mi acaba.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
İki gözde de var. Terramcyn kullanmadım. Damlayı 5 gün kullandım, bıraktım, iyiye gitti. Sonra 3 gün daha kullandım, yine iyiye gitti ama evde olamadığım için bıraktım. Güncel gözü böyle.
Gözü 1 aydır böyle. Ondan önce de arada durgunlaşır, ağzını açıp kapar, çok çok su içerdi.ve kendiliğinden normale, neşeye dönerdi.
Çok şükür, şimdi bu sefer daha çok endişelendim ama kerata birden yine düzeldi. Şu an dışarda herzamanki oyunlarını oynuyor, uçuyor. Çözümü nedir bilemiyorum ara ara böyle oluyor.
Gagasını açıp kapatma, dilini sola doğru çıkarıp gaga içinde sürtmesi vs, sindirim prob mi solunum prob mi acaba.
Yapılan hatalar iyiye gidildiğinde ilaçların bırakılması ve düzensiz kullanılması. Yedi gün terramicyn le birlikte düzenli şekilde kullanmanız. Gece uyumadan önce terramicyn sabah ve akşam olacak şekilde damla damlatmak. Birde diğer yorumum eğer kendi kendine düzelip tekrardan nüksediyorsa bu alerjik durum olduğunu güçlendiriyor. Solunum da da evet problem var ileri derecede olmasa da. İlk melek olan oğlumda aynı sizin kuşunuzdaki belirtiler vardı. Göz damlası tek başına işe yaramadı terramicyn le destekledim. Kendi kendine düzelip belirli mevsim aralıklarında tekrardan nüksediyordu doksisiklin etken maddeli antibiyotik kullanmama rağmen. Bağışıklığı mümkün mertebe güçlü tutmanız. Neftor u da yedi gün suyu tazeleyerek verin.

Üst Alt