• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu fiyatı

Limon3564

Aktif Üye
Bildiğiniz üzere sultan papağanım var limon yanına muhabbet kuşu almayı düşünüyorum fiyatı nekadar dır ve anlaşabilirlermi

Bahar Y.

Müdavim
Bildiğiniz üzere sultan papağanım var limon yanına muhabbet kuşu almayı düşünüyorum fiyatı nekadar dır ve anlaşabilirlermi
Fiyat değişkenlik gösteriyor ben en son 90 TL ye aldım, farklı türlerin aynı kafeste olmaması gerektiğini biliyorum, yanınadan kastınız aynı kafese tabi ki, dışarıda anlaşırlar diye düşünüyorum anlaşamazlarsa bile ayrı ayrı salarsınız sorun olmaz

Limon3564

Aktif Üye
En sondan kastınız ne kadr bir süre erkek olduğunu nasıl anlarım petsopcu tarafından kandırılmak istemiyorum

Oğuz

Paylaşımcı
Ben 2 hafta önce 140 TL ye aldım en uygun bu fiyata buldum yer İstanbul

sudeq

Yeni Üye
Ben 2 ay önce İstanbul eminönünden 90tlye aldım, diğer kuşumu da eminönünden yine aynı fiyata almıştım.

Son düzenleme:

Rusalka

Aktif Üye
Fiyatlar ırka göre değişkenlik gösterir. En düşük fiyatlı olarak yerli kuşlar vardır 80 TL civarından başlar genelde. Sonra çek İngiliz show vs gelir. Ben şubat ayında İngiliz cinsi kuşumu 180 TL ye almıştım.

Bahar Y.

Müdavim
Ben çek ayarında kuşlarımı 90a aldım, birini 5 buçuk ay önce diğerini yaklaşık 2 ay önce, sanırım ilden ile baya fark var

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sultanın karakterine bağlı kabul ederse alıp bir deneyin fiyatlar arkadaşın dediği gibi ırkına göre değişir ithal Tabiki daha uygun olur ama yerli almanızı tavsiye ederim 👍