• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi Muhabbet kuşu eşleşmesi

alperenyslkyl

Aktif Üye
Merhaba tam 1 ay önce kuşumun yanına bir dişi aldım,her taktik ve yöntemi kullandım.Ayırma takviyeler falan sizce zamana bırakmam lazım mı bu potansiyel kuşlarda bulunuyor mu video da ki hareketlerine bakarak soruyorum bunları.Erkekte kur çok dişide göremiyorum.Vitamin ek gıdalarını falan de verdim.Acaba profesyonellere soruyorum baska dişi ile mi denesem zaman mı versem?
Video: Watch unnamed | Streamable

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ek olarak şu durum var yuvalığa ikiside hiç girmiyor.
Merhaba dişi erkeğe cevap veriyor yoksa döver ayağını zedeler yada kaçar
Yuvalık için erken çıkarın lütfen, çifleşme olmadan da dişi girmez erkek girer hazırlar yumurta zamanı dişi yuvalığa ilgilidir, ayırma yaptınız mı?

alperenyslkyl

Aktif Üye
Merhaba dişi erkeğe cevap veriyor yoksa döver ayağını zedeler yada kaçar
Yuvalık için erken çıkarın lütfen, çifleşme olmadan da dişi girmez erkek girer hazırlar yumurta zamanı dişi yuvalığa ilgilidir, ayırma yaptınız mı?
Abla Ayırmayı denedim evet ama yuvalık takılı hiç girmiyorlar ilgide yok bi kaç kez erkek baktı içine ama çiftleşmede olmadı bende eş durumlarını merak ettim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla Ayırmayı denedim evet ama yuvalık takılı hiç girmiyorlar ilgide yok bi kaç kez erkek baktı içine ama çiftleşmede olmadı bende eş durumlarını merak ettim.
O zaman erkeği güvenilir bir petshop yada üreticiye götür, dişilerin içine bırak, erkeği eş gören bir dişi gelecektir
⚠ Unutmamalıyız, erkek eşini seçmez dişiler seçer eşinii😔🤗

alperenyslkyl

Aktif Üye
O zaman erkeği güvenilir bir petshop yada üreticiye götür, dişilerin içine bırak, erkeği eş gören bir dişi gelecektir
⚠ Unutmamalıyız, erkek eşini seçmez dişiler seçer eşinii😔🤗
Elinde öyle dişi bulunan petshop hiç yok aldığım yerde takım vardı ve bi kaç kuş içinde dişide bu yaşındaydı büyüktü tam olarak zamana bıraksam acaba dişi kabul eder mi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Elinde öyle dişi bulunan petshop hiç yok aldığım yerde takım vardı ve bi kaç kuş içinde dişide bu yaşındaydı büyüktü tam olarak zamana bıraksam acaba dişi kabul eder mi?
Ben uyumlu gördüm şuan sezon kapandı, kuşlar için kuluçka çok zor olur, Eylül de yuvalığı takın derim

alperenyslkyl

Aktif Üye
Ben uyumlu gördüm şuan sezon kapandı, kuşlar için kuluçka çok zor olur, Eylül de yuvalığı takın derim
Dişi çok ürkek onun da etkisi olabilir bence elimi kafese yaklaştırınca veya bir şey için yaklaşınca hemen kaçıyor yer arıyor korkuyor acaba ondan mı? Yoksa erkek kur yapıyor bacak atıyor kafa sallıyor gagasına temas ediyor kafasını kaşıyor ama bilemiyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dişi çok ürkek onun da etkisi olabilir bence elimi kafese yaklaştırınca veya bir şey için yaklaşınca hemen kaçıyor yer arıyor korkuyor acaba ondan mı? Yoksa erkek kur yapıyor bacak atıyor kafa sallıyor gagasına temas ediyor kafasını kaşıyor ama bilemiyorum.
Daha çok yeni, kızgın da olmayabilir, tabiki tedirginlik te vardır, önce size çevreye güvenmeli ki kuluçkaya yatsın

alperenyslkyl

Aktif Üye
Daha çok yeni, kızgın da olmayabilir, tabiki tedirginlik te vardır, önce size çevreye güvenmeli ki kuluçkaya yatsın
Dediğim gibi 1 ay oldu abla,tam 1 ay ve ürkekliği çok erkekle kavga da görmedim kur yapmasına izin de veriyor ama eksiklik kendi kur yapmıyor ve baska bi isteği yok.Kendini hazır hissedince yapar mı erkeği eş olarak kabul etmiş mi zaman tanımalı mıyım onu düşünüyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dediğim gibi 1 ay oldu abla,tam 1 ay ve ürkekliği çok erkekle kavga da görmedim kur yapmasına izin de veriyor ama eksiklik kendi kur yapmıyor ve baska bi isteği yok.Kendini hazır hissedince yapar mı erkeği eş olarak kabul etmiş mi zaman tanımalı mıyım onu düşünüyorum.
Tabiki zaman tanımalı, yarın gün içinde Ceresinin fotoğrafını paylaşır mısın ablacığım bakalım kızgınlık döneminde mi?

Üst Alt