• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşu dışkı yapmıyor

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşunuz tüy döküyor mu? (Tüy döneminde mi?)

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tüy döneminde dışkı düzeni farklılık oluşabiliyor... Ama bu dışkıları ben pek beğenmedim... Yemin taze olduğundan emin olun... Peçete üzerinde de dışkı resmi de görelim ki uzman arkadaşlar da hazır bilgiye göre net cevap verebilsin...

Aşağıdaki tavsiye edilen ürünleri alırsan yararına olur:
Multivitamin: Röhnfried Gervit-w (Haftada bir yarım suluğa 4 damla)
B-Vitamini: Röhnfried BT Amin Forte ( Tüy döneminde Haftada iki defa Yarım suluğa 4 damla)
Probiyotik: Röhnfried Entrobac (Haftada bir defa yarım suluğa mercimek tanesi kadar)

zahid

Yeni Üye
Tüy döneminde dışkı düzeni farklılık oluşabiliyor... Ama bu dışkıları ben pek beğenmedim... Yemin taze olduğundan emin olun... Peçete üzerinde de dışkı resmi de görelim ki uzman arkadaşlar da hazır bilgiye göre net cevap verebilsin...

Aşağıdaki tavsiye edilen ürünleri alırsan yararına olur:
Multivitamin: Röhnfried Gervit-w (Haftada bir yarım suluğa 4 damla)
B-Vitamini: Röhnfried BT Amin Forte ( Tüy döneminde Haftada iki defa Yarım suluğa 4 damla)
Probiyotik: Röhnfried Entrobac (Haftada bir defa yarım suluğa mercimek tanesi kadar)
Yemi taze. Söylediklerimizi nasıl en erken temin edebilirim?
Bir de poposunu daha fazla kaşımaya başladı.

Son düzenleme:

EnesGenç

Eski Forumcu
Bayram yoğunluğundan haftaya hafta içinde amca gelir tahmini yinede alırken teslimat tarihine iki üç gün ekleyin hemen hemen doğru oluyor

EnesGenç

Eski Forumcu
Bayram yoğunluğundan haftaya hafta içinde amca gelir tahmini yinede alırken teslimat tarihine iki üç gün ekleyin hemen hemen doğru oluyor
Bulabilirsen al veya başka onun yerine de kullanabileceğiniz bir ilaç al onerirler ustadlar