• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu çiftleşme

Mervekpop

Aktif Üye
Merhaba kuşlarımı çiftleştirmek istiyorum, daha önce yapmaya çalışmışlardı, yavrular olsun istiyorum. Yardımcı olabilir mısınız?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba kuşlarımı çiftleştirmek istiyorum, daha önce yapmaya çalışmışlardı, yavrular olsun istiyorum. Yardımcı olabilir mısınız?
Kuşlarınızı, kafes ortamınızı, kullandığınız takviyeleri görebilir miyiz. Ne zamandır beraberler yaşları nedir? Detaylandırmanız iyi olur.

Mervekpop

Aktif Üye
Kuşlarınızı, kafes ortamınızı, kullandığınız takviyeleri görebilir miyiz. Ne zamandır beraberler yaşları nedir? Detaylandırmanız iyi olur.
Yeşil dişi adı çimen, beyaz erkek adı pamuk, 2ci senemizi girdik nerdeyse, çimen ilk geldiğinde küçüktü bizle büyüdü, ilk geldiği bi ki haftalarda, pamuk çiftleşmeye çalışmıştı, tam yaşlarını bilmiyorum

Mervekpop

Aktif Üye
Sanırım geçen sene haziranda sanırım pamuk 1 ay sonra olması lazım çimen geldi, sonra beraber kalmaya başladılar çok sürmedi pamuk çiftleşmeye çalıştı, ozaman çimen Küçüktü

Sanırım geçen sene haziranda sanırım pamuk 1 ay sonra olması lazım çimen geldi, sonra beraber kalmaya başladılar çok sürmedi pamuk çiftleşmeye çalıştı, ozaman çimen Küçüktü
Aynaları çıkarmanız gerekiyor, kuşlarınızın ceresi görülür şekilde fotoğraf ekleyebilirmisiniz😊

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dışkı resimlerini atabilir misiniz bir de video çekip streamble.com üzerinden paylaşırsanız sevinirim ☺

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşlar banada görsel olarak çok sağlıklı gelmedi. Siz video ve temiz peçete üzerine güncel dışkılarını ekleyin bakalım tekrar.

Kullandığınız vitamin çöp. Röhnfried ürünlerini tercih edin.

Entrobac probiyotik
Gerwit multivitamin
BT amin forte b vitamini kullanın.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dosya ekleden fotoğraf eklermisiniz. Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın.

Üst Alt