muhabbetkuşu.paşa
Müdavim
Kalamar kemiği ve grit kuş kumu kafeste olsun kumluklar satılıyor onlara koyabilirsiniz kuş kumunuUyandırıyım mı? kum yok yere tabana peçete seriyorum sadece
Kalamar kemiği ve grit kuş kumu kafeste olsun kumluklar satılıyor onlara koyabilirsiniz kuş kumunuUyandırıyım mı? kum yok yere tabana peçete seriyorum sadece
İnanın iyicene çitiliyorum,tırnaklarımla kazıyorum ama geçmiyorlar,şuan uyukluyorlar rahatsız etmek istemiyorum, ama istiyorsanız uyandırıp şimdi temizleyebilirimTüneklerde dışkılar var dışkıları temizleyin lütfen kuşlarınız daha çok hasta olurlar.
Anladım yarın hemen bakıp alacağım, Amınosol var bir tekYok uyandırmayın, kuş kumu dediğim sindirim için lazım olan bir şey bir de vitamin kullanıyor musunuz![]()
Yarın temizlersiniz sıcak suyla yıkayabilirsiniz daha kolay çıkar altta durduğu için daha çok pislenir.İnanın iyicene çitiliyorum,tırnaklarımla kazıyorum ama geçmiyorlar,şuan uyukluyorlar rahatsız etmek istemiyorum, ama istiyorsanız uyandırıp şimdi temizleyebilirim
Tamam yarın hemen halledicem, teşekkür ederimKalamar kemiği ve grit kuş kumu kafeste olsun kumluklar satılıyor onlara koyabilirsiniz kuş kumunu![]()
İnşallah en kısa zamanda iyileşirTamam yarın hemen halledicem, teşekkür ederim
Tamam dediğiniz gibi yapıcamYarın temizlersiniz sıcak suyla yıkayabilirsiniz daha kolay çıkar altta durduğu için daha çok pislenir.
Tamam, gritli kuş kumunu alın ben size Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? bu vitaminleri öneriyorum, rutin kullanınAnladım yarın hemen bakıp alacağım, Amınosol var bir tek
Valla bu kuşlar benim 4 ve 5'ci kuşlarım, birisini çok kötü şekilde bir kaza oldu kaybettim, diğer ikisi hasta oldular birisi teyzemdeydi biz yoktuk kursak şeyi olmuş ölmüş, işte bu kuşlarıma da elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışıyorum, bakın hasta oldu olalı kuşlarım ağlıyorum sürekli elimden birşey de gelmiyorİnşallah en kısa zamanda iyileşir![]()
Tamamdır, çok teşekkür ederimTamam, gritli kuş kumunu alın ben size Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? bu vitaminleri öneriyorum, rutin kullanınYarın sabah da anneniz
Makale - Kuşlara Kekiğin Faydaları ve Kekik Çayı Tarifi kekik çayını demlerse iyi olur kafeste 4-5 saat kalsın![]()
Siz dediklerimi alın ve uygulayın olur mu mamaist.comdan alabilirsiniz vitaminleriValla bu kuşlar benim 4 ve 5'ci kuşlarım, birisini çok kötü şekilde bir kaza oldu kaybettim, diğer ikisi hasta oldular birisi teyzemdeydi biz yoktuk kursak şeyi olmuş ölmüş, işte bu kuşlarıma da elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışıyorum, bakın hasta oldu olalı kuşlarım ağlıyorum sürekli elimden birşey de gelmiyor
Tamam uygulucam, teşekkür ederimSiz dediklerimi alın ve uygulayın olur mu mamaist.comdan alabilirsiniz vitaminleri![]()
Rica ederim, geçmez ise haber verinTamam uygulucam, teşekkür ederim
EderimRica ederim, geçmez ise haber verin![]()
Özür dilerim sizi kırıcak birşey söylediysem burçak ablanın dediklerini yapın inşallah iyileşecektirValla bu kuşlar benim 4 ve 5'ci kuşlarım, birisini çok kötü şekilde bir kaza oldu kaybettim, diğer ikisi hasta oldular birisi teyzemdeydi biz yoktuk kursak şeyi olmuş ölmüş, işte bu kuşlarıma da elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışıyorum, bakın hasta oldu olalı kuşlarım ağlıyorum sürekli elimden birşey de gelmiyor
Yok sorun değil birşey demediniz, yapıcamÖzür dilerim sizi kırıcak birşey söylediysem burçak ablanın dediklerini yapın inşallah iyileşecektir![]()
Şey son olarak birşey diyebilir miyim ? bir yer önerildi almam için orda seruma benzer birşey var o mu olucak? ve diyelim ki inşallah iyileştiler kuşlarım sonra, şey yapmaları işin gerekenleri o zaman yapabilir miyim?Rica ederim, geçmez ise haber verin![]()
Şu an sağlıklarına kavuşsunlar önemli olan oŞey son olarak birşey diyebilir miyim ? bir yer önerildi almam için orda seruma benzer birşey var o mu olucak? ve diyelim ki inşallah iyileştiler kuşlarım sonra, şey yapmaları işin gerekenleri o zaman yapabilir miyim?
www.mamaist.com
www.mamaist.com
Tabi önce sağlık önemli olan o, yardımınız için teşekkür ederim, iyi gecelerŞu an sağlıklarına kavuşsunlar önemli olan o
Röhnfried Gervit-W MultiVitamin Takviyesi 10 ML(Bölünmüş)
Röhnfried Gervit-W MultiVitamin Takviyesi 10 ML(Bölünmüş)www.mamaist.com
Röhnfried Entrobac Probiyotik Katkısı 15 GR (Bölünmüş)
Röhnfried Entrobac Probiyotik Katkısı 15 GR (Bölünmüş)www.mamaist.com
Bunlar olacak![]()
Rica ederim, iyi gecelerTabi önce sağlık önemli olan o, yardımınız için teşekkür ederim, iyi geceler