• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşu ayak incinmesi -kırık

seliinnn

Aktif Üye
Bir kere bende öyle birşey geldi başıma adam bildiğiniz Atell yaptı tahta düz çubuk koyup sardı para ücreti talep ediyordu bende dedim ne yaptın da dedim onu yapmayı bende biliyorum röntgen cekmemissin birşey yapmamissin sonuçta ezbere iş yapiyorsun dedim kavga etmiştim :) yazık benn oylelerine diplomalı tefeci diyorum
Ayıp ya gerçekten. Bunlar yüzünden belkide bir sürü hayvan ölüme terk ediliyor. Tefeci, vicdansız artık ne denir bilmiyorum.

cimennnn

Tutkulu
Size tavsiyem floryada olana götürün orası için çok iyi deniliyor gitmedim ama gidenler beğeniyor. Sarıyerde ki veterinere mi getirdiniz yoksa başka bir yere mi götürdünüz?

seliinnn

Aktif Üye
Size tavsiyem floryada olana götürün orası için çok iyi deniliyor gitmedim ama gidenler beğeniyor. Sarıyerde ki veterinere mi getirdiniz yoksa başka bir yere mi götürdünüz?
Acele ile leventtekine götürdüm. Bildiğime değil diğerine götürdüm. Egzotiki de arayım ama onlarında iyi fiyat vereceğini düşünmüyorum.

cimennnn

Tutkulu
Acele ile leventtekine götürdüm. Bildiğime değil diğerine götürdüm. Egzotiki de arayım ama onlarında iyi fiyat vereceğini düşünmüyorum.
Büyük ihtimalle pahalıdır malesef ki çok yüksek fiyatlar alıyolar bende kuşu götürdüğüm de ateşi var havale geçirme riski var demişti genel bilgi vs baya verdi antibiyotik, ateş düşürücü ve vitamin verdi 250 TL vermiştim bende

seliinnn

Aktif Üye
Büyük ihtimalle pahalıdır malesef ki çok yüksek fiyatlar alıyolar bende kuşu götürdüğüm de ateşi var havale geçirme riski var demişti genel bilgi vs baya verdi antibiyotik, ateş düşürücü ve vitamin verdi 250 TL vermiştim bende
Dün bende 250 verdim muayene, röntgen, bandaj :(

cimennnn

Tutkulu
Maddi durumunuz iyi ise bence tedavi ettirseniz daha iyi olur çünkü Petshopa geri götürseniz büyük ihtimalle orda ilgilenilmeyecektir.

seliinnn

Aktif Üye
Maddi durumunuz iyi ise bence tedavi ettirseniz daha iyi olur çünkü Petshopa geri götürseniz büyük ihtimalle orda ilgilenilmeyecektir.
Maddi durumum iyi, fakat tedaviyi yaptırıp ölürse ben kaldıramam. Bir kuşum öldüğünde kendimi toparlayamamıştım. İade ettim ama bakmalarını rica ettim. Bana iyi olduğunda fotosunu atacaklarını söyledi.

Üst Alt