• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşu astimasol tarihi geçmiş verilirmi

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Bu talimata göre vermemde bı sakınca varmıdır yada ek birşey bakarmisiniz lütfen
Talimat doğru fakat 100 ml vermenize gerek yok zaten 1 günde bitiremez takviyeler de 8-9 saat kalabilir o yüzden 50 ml yani yarım suluğa daha uygundur ,
Entrobac probiyotik yarım suluğa mercimek tanesi kadar
Gervit-w multivitamin yarım suluğa 5damla
Atemfrei yarım suluğa 0.5ml ekleyebilirsiniz
Atemfrei eğer şırınga ile suya ilave ediliyorsa şırıngada her çizgi 0.2ml olduğundan 2. Ve 3. Çizginin ortasına kadar çekebilirsiniz , baştaki uzun çizgi hariç fotoda işaretlendiği gibi ;
IMG_20240506_134236.jpg

egp

Yeni Üye
Hepsini bı anda mi verecegiz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hepsini bı anda mi verecegiz
Hayır aynı anda değil. Farklı zamanlarda. Örneğin pazartesi gervit veriyorsanız çarşamba entrobac. Solunum da sıkıntı yaşadığı zamanlar arada da atemfrei verebilirsiniz. Günleri araya sade su olacak şekilde kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Atemfrei de yarım suluğa 8-10 damla kâfi. Solunum da problem mi var. Varsa arada kekik çayı yapıp verebilirsiniz. Ayrıca kekik spreyi de yapıp cereye gelecek şekilde spreyleme yapabilirsiniz.

egp

Yeni Üye
Dün dediginiz gibi verdim ancak diski daha sulu oldu da normalmi?

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Dün dediginiz gibi verdim ancak diski daha sulu oldu da normalmi?
İshal için ilk önce entrobac vermeniz gerekir , çok ihsal yapıyorsa 3 gün tazeleyerek entrobac veriniz (her gün 8-9 saat kalabilir) 4. Gün sade su ve dışkı fotoğrafı ekleyebilirsiniz

egp

Yeni Üye
Teşekkür ederim ben iki suluk kullaniyorum. Bir normal su birde 25 ml suluğa bı çimdik probiyotik.

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Teşekkür ederim ben iki suluk kullaniyorum. Bir normal su birde 25 ml suluğa bı çimdik probiyotik.
Öyle olmaz efendim sadece tek bir suluğa yarım suluğa mercimek tanesi kadar ekleyin ve 8 saat sonra sade su ile tazelenmeli

egp

Yeni Üye
Merhabalar herkese iyi akşamlar öncelikle yaklaşık 1 hafta oldu dediğiniz gibi takviyeleri kullandım hapşırmasi azaldı ancak dışkısı kokmaya başladı ne yapmalıyım?

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhabalar herkese iyi akşamlar öncelikle yaklaşık 1 hafta oldu dediğiniz gibi takviyeleri kullandım hapşırmasi azaldı ancak dışkısı kokmaya başladı ne yapmalıyım?
Bazı takviyeler dışkının kokmasına sebep olabilir normaldir :)

• Like
Tepkiler: egp

egp

Yeni Üye
Normal devam edebilirim o zaman