• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet Kuşu Alışveriş

İbrahim K.

Aktif Üye
İyi akşamlar arkadaslar yarın 2 aylık muhabbet kuşu için alışverişe gidicem yemi falan azaldı gitmisken hepsinden alicam rica etsem yem kum vitamin probiyotik tarzı ürünlerden kullanıp memnun olduklarınızi görsel olarak paylaşabilir misiniz acemiyim bu konuda almisken en iyisini alıp kafes içinde duran bir canlıya kalitesiz yem ve diğerlerini yedirip içirmek istemiyorum sonuçta biz ne verirsek onu yiyip içecek

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben internetten, forumumuzun sponsoru mamaistten yapıyorum alışverişimi. Muhabbet kuşlarına özel karışım yemi, kendisine ait elle besleme maması, grit kumu ve dal darısı var. Röhnfried markanın probiyotik (entrobac) ve multivitaminini (gervit-w) de bulabilirsiniz. Tavsiye ederim. Hem kaliteli, hem güvenilir (y)

İbrahim K.

Aktif Üye
Ben internetten, forumumuzun sponsoru mamaistten yapıyorum alışverişimi. Muhabbet kuşlarına özel karışım yemi, kendisine ait elle besleme maması, grit kumu ve dal darısı var. Röhnfried markanın probiyotik (entrobac) ve multivitaminini (gervit-w) de bulabilirsiniz. Tavsiye ederim. Hem kaliteli, hem güvenilir (y)
Teşekkür ederim

İbrahim K.

Aktif Üye
Bahsettikleriniz bunlar mı acaba vitamin şuan mevcut değilmiş

Ekli dosyayı görüntüle 37452

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bunları şuan sipariş vericem vitamin için petshoplarda bulabileceğim varmı tavsiye ettiğiniz mamaiste gelene kadar onu kullanayım
Özellikle de pet shoplarda satılan bu tarz takviyeleri tavsiye etmiyorum. Kuşlarımızın karaciğerini yormaktan başka bir işe yaramıyor. Gervitin ne zaman geleceği ile ilgili @mamaist ile veya @Şehmus BAKIR hocamız ile görüşebilirsiniz 🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

İbrahim K.

Aktif Üye
Buna göre, elinizdeki yem pazartesiye kadar yetmeyecekse eğer, pet shoptan kapalı paket versele laga gibi bir yem alabilirsiniz. Pazartesi de bu ürünleri alabilirsiniz 😇
Yemleri sipariş vermiştim bunu da gelince alırım artık gelene kadar kullanmayiz vitamin

İbrahim K.

Aktif Üye
Zaten haftada bir kullanıldığı için, bir veya iki kez vermeseniz bir şey olmaz 😇 aldığınızda vermeye başlarsınız 👍
Mamaistten erken saatlerde sipariş verdim ama gönderi ile ilgili bı gelisme olmadı bugün kargoya verilmedi sanırım burası ürünleri geç mi gönderiyor

Üst Alt