Öncelikle selamün aleyküm, uzun yıllardır kuş besliyorum, şu an elimizde olan dişi ve erkek de yaklaşık 5-6 yıldır bizde. Annelerini çiftleştirdikten sonra babayla beraber başka bi yere verdik, bir dişi ve erkeği de biz aldık; yani elimize doğdular sayılır. İlk yıllarda hiçbir sorun yoktu, ta ki 7-8 ay önceye kadar. Birbirlerini öldüresiye dövmeye başladılar, kavgayı da genellikle erkek olan başlatıyor. Dişiyi birkaç kez hamile bırakmaya çalıştı fakat dişi de yumurta yapamıyor kaç kez ev alsak da ya yumurtalar boş çıkıyor ya da yumurtlayamıyor. Belki de kardeş oldukları içindir fakat kendilerinin bu ayrımı yapabildiklerini sanmıyorum Bugün kavga ettiklerinde ben zor ayırabildim, hatta bir noktada ayıramadım bile. Erkek zannımca çiftleşmek istiyor fakat kız hem istemiyor hem de hasta, ayaklarında sıkıntı var. Birbirlerinin ayaklarını tutup yerde kenetlenmiş bir şekilde ölesiye kavga ediyorlar, ayırmak istediğim de çok feci bir şekilde elimi ısırıyorlar ki normalde hiç huyları değildir. Ne yapabilirim bilmiyorum, ayırmak tek çare gibi görünüyor ama size de bi danışmak istedim.