• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhaba

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bunun kemik erimesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum bu kuşun çok daha büyük sorunları var gözlerini bile açamıyor bu kuşun acilen dışkı analizine röntgene gitmesi gerek :(

Bahadır Hallaç

Yeni Üye
Bunun kemik erimesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum bu kuşun çok daha büyük sorunları var gözlerini bile açamıyor bu kuşun acilen dışkı analizine röntgene gitmesi gerek :(
biz röntgende çektirdik hiçbirşey dememiş veteriiner ablama gözlerini açıyor kafasını filanda sevidiriyor yemek yiyor su içiyor ama uykulu öyle süreklio videodada öyle gözlerini kısıyordu uykulu olduğu için neden bilmiyorum

Bahadır Hallaç

Yeni Üye
bizim burda pasteur veteriner var çok iyi bir veterinermiş bu perşembe ona getirceğiz dua edin lütfen iyileşsin

Son düzenleme:

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
bizim burda pasteur veteriner var çok iyi bir veterinermiş bu perşembe ona getirceğiz dua edin lütfen iyileşsin
Bence en doğru olanı yaparsınız çünkü videodan kuşun durumu iyi görünmüyor. Perşembeyi beklemeyin en kısa zamanda götürün derim 🙏🏻

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dualarımız sizinle 🌸 bence de perşembeyi beklemeyin, si,z bekleseniz kuşunuzbeklemeyebilir üzmek için demiyorum ama zamanınız kısıtlı acil müdahale gerekiyor :cry:

Üst Alt