Kuşunuz iyi görünmüyor. Mama yapıp siringayla besleme yapmanız lazım. İyice haşlanmış yumurta sarısı mısır unu ve suyu yoğurt kıvamına getirin. Siringayla ağızdan beslemeye çalışın. Yada kursaktan. YouTube örnekleri var ordan bakarak yapabilirsiniz. Birde nerede ikamet ediyorsunuz kanatlı uzman önerisi yapalım.
ya birde benim kuşum ele aldırmıyor feci ısırıyor
Aç kalmak kuşun bünyesini daha çok yorar. Mısır unu ve suyu kıvam vermek için kullanacaksınız, yumurta sarısı hem enerji vericek hem de yok tutacak. Ama sabah acilen elle besleme maması ve aparatı temin etmeniz gerekir. Yağ bezelerinin alınması gerekli falan demedi mi size? Sırf yağ bezesinden o dışkı olmaz, kuşunuz neler tüketiyor cereyanda kaldı mı? Dışkı analizi yaptırabileceğiniz bir yer var mı?
Aç kalmak kuşun bünyesini daha çok yorar. Mısır unu ve suyu kıvam vermek için kullanacaksınız, yumurta sarısı hem enerji vericek hem de yok tutacak. Ama sabah acilen elle besleme maması ve aparatı temin etmeniz gerekir. Yağ bezelerinin alınması gerekli falan demedi mi size? Sırf yağ bezesinden o dışkı olmaz, kuşunuz neler tüketiyor cereyanda kaldı mı? Dışkı analizi yaptırabileceğiniz bir yer var mı?
Merhaba ben akşam yazdım, sonra yattım cevap veremedim kusura bakmayın kuşumun yemek yeme aparatları var birde kendi beslenebiliyor doktora veterinere götürdüm bana kemik erimesi olduğunu söyledi, röntgen çekildi, yağ bezlerinin alınması ile ilgili hiçbirşey söylemedi,kuşum papağan yemi kullanıyordu ama buradaki petshopta bulamadığım için muhabbet kuşu yemi almış babam, kalamar kemiği bir kaç ay önce bitti bulamadım ve ayrıca gaga taşıda var, cereyanda kalıp kalmadığı konusunu bilmiyorum, ama elimden geldiği kadar cereyanda bırakmamaya çalıştım.dışkısıyla ilgili birşey demedi bana doktor kemik erimesi var demiş ablama ben giremedim muayene edilen odaya,bana aminosol multivitamin ve bir paket toz verdi o kadar yardım edin lütfen