• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhaba

Bahadır Hallaç

Yeni Üye
merhaba ben bu siteye yeni katıldım ismim Bahadır benim beslediğim bir sultan papağanım var,durgun,tüylerini kabartıyor,titriyor ve yemek yemek su içmek ve kalamar kemiği yemek için ettiği hareketten başkasını etmiyor genelde kafesin kapısının orda oluyor ve kafasını sevdiriyor,sık sık kendini temizliyor iştahlıda,kanadı ve göbeğininde bir tane yumru gibi birşey var neden bilmiyorum ama göbeğindeki sönmüş gibi büzülmüş bunu yazarken bile göz yaşlarıma boğuluyorum.Veterinere gittim, o yumrulara yağ bezesi dedi kemiklerinde bunun sıkıntı var dedi kambur bir duruşu var veteriner aminosol multivitamin ve birde bir tane toz verdi bir kaç gündür kullanıyorum ama nerdeyse hiçbir fark yok yalvarıyorum yardım edin inanılmaz mutsuzum ve basketbol gibi aşırı sevdiğim hergün oynamaktan bıkmadığım bir hobimi bile artık yapmak istemiyorum,baktıkça ağlıyorum,inanılmaz üzgünüm ne olursunuz yardım edin acilen lütfen kuşumu böyle görmek içimi parçalıyor,her an ölücek diye çok korkuyorum yalvarırım yardım edin

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ailemize hoş geldiniz 😊
Video görebilirmiyiz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Bahadır Hallaç

Yeni Üye

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba hoşgeldiniz. Videolar açılmıyor. Videoları streamable.com a yükleyin, daha sonra linkini buraya yapıştırın.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Öncelikle lütfen sakin olun. Dışkıları pek iyi değil. Siz bir de video atmayı deneyin. Atamazsanız söyleyin yardımcı olalım.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İnmeyecek zaten oraya yüklenecek. Linkini buraya yapıştıracaksınız.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İsterseniz tekrar baştan deneyin. Video da çok uzun olmasın. 20 sn yeter.

Üst Alt