• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Meleğimi kaybettim

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Sizden de Rabbim Razi Olsun. Tesekkur Ederim. 🙏❤ Eminim ki Siz Bir Anne Gibi İlgilendiniz. Elinizden Geleni Yaptınız. Acıları evet Çok Kötü Oluyor. Benimde Annemin Doğum Gününde Vefat Etti Güzel Kızım. Bende Hep O Gün Hatırlayacağim. Şuan Oğlum Var Yanımda O Bana İyi Geliyor. Geride Kalan Evlatlarınıza Sağlıklı Ömür Dilerim. Rabbim Tüm Kötülüklerden Korusun 🌸
Amin cümlemizin evlatlarını inşallah 🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Başın sağ olsun ablacığım, anne bilip ayırıyor, malesef olmayınca olmuyor, Rabbim in cennetinde büyüyüp uçar inşallah 🤲🤲

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim hocam. Ben öğleden beri toparlanamadım çok çabaladım olmadı pıtırcığımı yaşatabildim ama bunun alacak nefesi bu kadarmış demekki gidip gelip yuvasına bakıyorum balkondan mezarına bakıyorum ☹ acı çektiği zaman ölse belki kurtulur demişliğim bile vardı ama yinede hep bir umut vardı içimde pıtırcığımdan sonra buda savaşır hayata tutunur diyede düşündüm hep ama olmadı 😞
Maalesef bazen olmuyor, demek ki onun da ömrü bu kadarmış 😞

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Başın canın sağolsun kardeşim sen elinden geleni yaptın üzme kendini annesi kurtaramayacağını anlayınca terk etmişti sen ona annelik yapıp bir süre de olsa hayata tutunmasına vesile oldun Allah razı olsun

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Başın canın sağolsun kardeşim sen elinden geleni yaptın üzme kendini annesi kurtaramayacağını anlayınca terk etmişti sen ona annelik yapıp bir süre de olsa hayata tutunmasına vesile oldun Allah razı olsun
Allah razı olsun abi😞 böyle bir duruma hazırdımda ellerimin arasında can vermesi çok ağır oldu atlatacağım inşallah abi 🤲 Allah sendende razı olsun 🤲

Dilara2324

Paylaşımcı
İyi akşamlar sevgili forum ailem🥰 bugün minik yavrumu ellerimin arasında kaybettim ☹ çok acı verdi bana onunla beraber savaştık fakat bu kadar yaşatabildim daha 25 günlüktü benim miniğim. Daha öncede kuşum öldü, ama bunun kadar etkilenmemiştim😭
Çok üzüldüm, başınız sağolsun 😔