• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Manzara etkinliği ( sende katıl)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar farklı bir aktivite olsun dedim herkes yaşadığı şehrin bir kaç karesini bu konu altına paylaşsın..kar manzaraları , mağara, orman, şelale , tarihî yapılar, vs. Hadi arkadaşlar gözümüz gönlümüz açılsın 😊

FB_IMG_1642632472290.jpg
İSTANBUL BOĞAZ KÖPRÜSÜ

Son düzenleme:

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
KOCAELİ/Gebze den selamlar 🤚
Kendi çektiklerim maalesef böyle yoktu bende bunları ekledim . İlk fotoğraf Gebze Eskihisar sahilinden Osman Hamdi bey müzesi
İkinci fotoğraf ta Gebze'nin merkezi çoban Mustafa paşa camii ve etrafı..

images (9).jpegimages (7).jpeg

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Japonlara benimde merakım var bı ara dil uygulaması ve animeler ile japonca öğrenmeye çalışıyordum. Bir alfabelerini ezberledikten sonra iki alfabeleri daha olduğunu öğrenince biraz gözüme zor geldi ara verdik 😅
Evet alfabeleri tek değil o yönden sonradan öğrenmek isteyen için japonca,çince biraz zor. Korece onlara göre daha kolay. Devam edersiniz inşallah öğrenmeye. 😅 Anime ve dizilerde genelde günlük konuşmalar oluyor onları öğrensek yeter aslında. 😅

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 16413
İstanbul fotoğrafları çokça paylaşıldığı için ben yaşadığım yerin değil büyüdüğüm yerin fotoğrafını koymak istedim ☺ Burası Manisa/Salihli’de bulunan Sardes Antik Kenti. Lidyalıların başkentidir. Parayı ilk bulan medeniyet olduğu bilinir ama aslında parayı altın ve gümüş olarak kullanan ilk medeniyettir. Öğretmenlik damarım daha fazla anlat diye dürtüyor ama kısa kesicem ☺ Yolunuz düşerse uğrayın, her yeri ayrı güzeldir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 16413
İstanbul fotoğrafları çokça paylaşıldığı için ben yaşadığım yerin değil büyüdüğüm yerin fotoğrafını koymak istedim ☺ Burası Manisa/Salihli’de bulunan Sardes Antik Kenti. Lidyalıların başkentidir. Parayı ilk bulan medeniyet olduğu bilinir ama aslında parayı altın ve gümüş olarak kullanan ilk medeniyettir. Öğretmenlik damarım daha fazla anlat diye dürtüyor ama kısa kesicem ☺ Yolunuz düşerse uğrayın, her yeri ayrı güzeldir.
Hocam valla öyle bir anlatmışsınız kendimi tarih dersinde hissettim teşekkürler 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Esraömer

Paylaşımcı
Selamlar. Profilinizdeki bebeğiniz mi cok tatlı Allah sağlıklı ömürler versin maşallah 🥰
Ve aleykumselam Evet benim bebeğim 😍 çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim isteyen herkesede hayırlı vakitte nasip etsin inşallah ❤şimdi kocaman oldu ama benm gözümde hala küçücük 🥰

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yurdun her yerinde kâr var yokmu resim çeken de bir paylaşsa biz göremedik daha bu sene 😅

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye