Selamlar. Profilinizdeki bebeğiniz mi cok tatlı Allah sağlıklı ömürler versin maşallahÖncelikle kestane balı diyarı Zonguldak Ereğli den Selamlar Ekli dosyayı görüntüle 16372
Evet alfabeleri tek değil o yönden sonradan öğrenmek isteyen için japonca,çince biraz zor. Korece onlara göre daha kolay. Devam edersiniz inşallah öğrenmeye. Anime ve dizilerde genelde günlük konuşmalar oluyor onları öğrensek yeter aslında.Japonlara benimde merakım var bı ara dil uygulaması ve animeler ile japonca öğrenmeye çalışıyordum. Bir alfabelerini ezberledikten sonra iki alfabeleri daha olduğunu öğrenince biraz gözüme zor geldi ara verdik
Hocam valla öyle bir anlatmışsınız kendimi tarih dersinde hissettim teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 16413
İstanbul fotoğrafları çokça paylaşıldığı için ben yaşadığım yerin değil büyüdüğüm yerin fotoğrafını koymak istedim Burası Manisa/Salihli’de bulunan Sardes Antik Kenti. Lidyalıların başkentidir. Parayı ilk bulan medeniyet olduğu bilinir ama aslında parayı altın ve gümüş olarak kullanan ilk medeniyettir. Öğretmenlik damarım daha fazla anlat diye dürtüyor ama kısa kesicem Yolunuz düşerse uğrayın, her yeri ayrı güzeldir.
Bu sene güneydoğuya bereket gelmiş Bizim İstanbul a gelemedi henüz masallah kardeşim teşekkürlerGaziantep Kalesi ve merkeze uzak olsada Rumkale son olarakta kendi çektiğim sabahında 50 cm yüksekliğe ulaşan kar Ekli dosyayı görüntüle 16375Ekli dosyayı görüntüle 16376Ekli dosyayı görüntüle 16381
Ve aleykumselam Evet benim bebeğim çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim isteyen herkesede hayırlı vakitte nasip etsin inşallah şimdi kocaman oldu ama benm gözümde hala küçücükSelamlar. Profilinizdeki bebeğiniz mi cok tatlı Allah sağlıklı ömürler versin maşallah
Aynen öyle Şehmus abi en son 1968 yılında böyle yağdığını söylüyorlar ben teşekkür ederim çok güzel konu olmuşBu sene güneydoğuya bereket gelmiş Bizim İstanbul a gelemedi henüz masallah kardeşim teşekkürler