Kar yok abi kuru ayaz varKârda közde Türk kahvesi bak buna bayıldım denemek lazım kardeşimEvet Arkadaşlar yok mu kâr manzaraları atın da gözümüz gönlümüz açılsın yahu
![]()

Kar yok abi kuru ayaz varKârda közde Türk kahvesi bak buna bayıldım denemek lazım kardeşimEvet Arkadaşlar yok mu kâr manzaraları atın da gözümüz gönlümüz açılsın yahu
![]()
Vay vay vay mâşâallâh SüphanAllah, amanın benim gardaşıma bakın
Ablacım tutabilene aşk olsunVay vay vay mâşâallâh SüphanAllah, amanın benim gardaşıma bakın
Oyy üşütme sakın![]()
Onlar pc kuşağıAblacım tutabilene aşk olsun1 sene bekledim keyfini çıkarıyorum
Bu z kuşağında iş yok abla evde tablet televizyon seyrediyorlar
![]()
Valla öyle abi ama ben mahalledeki çocukları topluyorum tek tekAblacım tutabilene aşk olsun1 sene bekledim keyfini çıkarıyorum
![]()
Abi saat 11 beri dışardayım tadını çıkardım. Şimdi tekrar çıkacam yine çıkarcamAblacım tutabilene aşk olsun1 sene bekledim keyfini çıkarıyorum
![]()
Ankara'da da kar yok soğuk var ablaMaşallah Güzel ResimlerArkadaşlarımız Ne Güzel Paylaşım Yapiyorlar. Biz Hiç Kıskanmıyoruz. Soğuk Bizde Ama Kar Yok
@Aslı Ö. Şaka Bir Yana Keyfini Çıkarın
![]()
Buraya 10 Yıldır Yağmıyor Canım Biz Ne YapalımAnkara'da da kar yok soğuk var abla![]()
Abla sizi dağa çıkmaya davet ediyorumBuraya 10 Yıldır Yağmıyor Canım Biz Ne Yapalım![]()
Canım Hava Durumu forumu Zaten Umudunu Kesmiş. Kar Görmek İsteyen Bozdoğa Çıksın Demiş. Ne GüldümAbla sizi dağa çıkmaya davet ediyorum![]()
Hahahahah benimle aynı fikirdeCanım Hava Durumu forumu Zaten Umudunu Kesmiş. Kar Görmek İsteyen Bozdoğa Çıksın Demiş. Ne Güldüm![]()
Kar resimlerini paylaşa paylaşa doyamadılarMaşallah Güzel ResimlerArkadaşlarımız Ne Güzel Paylaşım Yapiyorlar. Biz Hiç Kıskanmıyoruz. Soğuk Bizde Ama Kar Yok
@Aslı Ö. Şaka Bir Yana Keyfini Çıkarın
![]()