Değerli kafeskuslari com ailesi öncelikle hepinize hayırlı bayramlar dileriz
9-15 Nisan Tarihleri arasında kargolar çalışmadığı için mamaist sitemiz bayramdan sonra hizmet verecektir. Lakin istanbul içi acil durumlar için adresten teslim hizmetimiz için whatsap hattımızdan ulaşabilirsiniz. İyi bayramlar dileriz
merhaba bişey sormak istiyorum sitede sepete bir kaç ürün ekledim fakat ödeme işlemi yapmamıştım. Bugün sepetten bir ürün çıkartmaya çalışıyorum fakat sepetiniz kilitli olduğu için herhangi bir işlem yapamazsınız diye uyarı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
merhaba bişey sormak istiyorum sitede sepete bir kaç ürün ekledim fakat ödeme işlemi yapmamıştım. Bugün sepetten bir ürün çıkartmaya çalışıyorum fakat sepetiniz kilitli olduğu için herhangi bir işlem yapamazsınız diye uyarı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler Şehmus hocam. Kutuyu açınca mamaist kalitesini fark ediyorsun. Hediyen için ayrıca teşekkür ederiz. Tolga da teşekkür etti. Bol kazançların olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 70150
Tüm siparişlerim eksiksiz geldi. Teşekkürler @Şehmus BAKIR ve @mamaist
Hediyesi için ayrıca teşekkürler.
En önemlisi de satış sonrası destek.
Şehmus Bey sağolsun hem ürünler hem kuşlarımla ilgili sorularıma üşenmeden cevap yazdı.
Monk'larımı yeni evleriyle tanıtmazsam olmaz : Sağdaki Efe oğlan, soldaki Kiki kızımız. 7-8 yaşlarındalar.
Merak eden olursa, ışıklandırma bitkili akvaryum için kendi yaptığım power led lamba. (içinde 3-4 tane UV de var)
Daha yapılacak çok şey var tabi, bu ilk düzenleme... Ekli dosyayı görüntüle 70151
Herkese hayırlı ve sağlikli günler dileriz Beautiful Food best ve kurtlu mamalarımız ve kömürlü, yumurta kabuklu taşlarımız gelmiştir. Stoklarımızdadır
Ayrıca soranlar için cuma günü 1.sınıf yeni mahsül kızıl daldarılarımız gelecektir.
Buyrun Türkiye de bir ilk daha Mamaistten sofralara
Tüm kuşlar için meyve şöleni
Kurutulmuş taze temiz meyve ve sebzelerden hazırlanmış oranlanmış katkısız doğal karışım
Stoklarımızdadır Ekli dosyayı görüntüle 70406
Buyrun Türkiye de bir ilk daha Mamaistten sofralara
Tüm kuşlar için meyve şöleni
Kurutulmuş taze temiz meyve ve sebzelerden hazırlanmış oranlanmış katkısız doğal karışım
Stoklarımızdadır Ekli dosyayı görüntüle 70406