• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör

efe1903

Tutkulu
2. alışverişim oldu hediyeler için cok teşekkürler Şehmus abi nefes açıcı respiratory çok güzel nane kokuyor abi bide bu okaliptus yaprağını ekebilirmiyim?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
2. alışverişim oldu hediyeler için cok teşekkürler Şehmus abi nefes açıcı respiratory çok güzel nane kokuyor abi bide bu okaliptus yaprağını ekebilirmiyim?
Afiyet olsun canlara kardeşim 😊 Efe ekmen için orada yapragin sapında gübreler var onu ek çıkar kardeşim 😊 ben öyle yaptım 🤫 Fidan olunca götürüp güzel bir ağaçlık yere ekecegim

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Merhabalar🙋🏻‍♀️

Geçen gün yarışmadan kazandığımız kuponla seçtiğimiz ürünler elimize ulaştı. Yemi zaten kullanıyordum, kuşlarım çok seviyor. Respiratory turbo ve siteye yeni eklenen unlardan da denemek istedim. Paketleme her zamanki gibi özenliydi. Yönetimimize ve sponsorumuza ince düşünceleri için çok teşekkür ederiiz 🤩 (Not: Gaga taşları için ayrıca teşekkürler 🙊)

Ekli dosyayı görüntüle 46961

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhabalar🙋🏻‍♀️

Geçen gün yarışmadan kazandığımız kuponla seçtiğimiz ürünler elimize ulaştı. Yemi zaten kullanıyordum, kuşlarım çok seviyor. Respiratory turbo ve siteye yeni eklenen unlardan da denemek istedim. Paketleme her zamanki gibi özenliydi. Yönetimimize ve sponsorumuza ince düşünceleri için çok teşekkür ederiiz 🤩 (Not: Gaga taşları için ayrıca teşekkürler 🙊)

Ekli dosyayı görüntüle 46961
Afiyet olsun canlara emeği geçen herkese teşekkürler 😊

Üst Alt