• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

efe1903

Tutkulu
Değerli Kafeskuslaricom Ailesi Bildiğiniz üzere Mamaist her geçen gün sizlerin sayesinde büyüyüp siz değerli Hayvanseverlere ve Evcillerinize hizmet sunmaya devam etmektedir öncelikle hepinize çok teşekkür ediyoruz😊
Buradan ürün taleplerinizi yazarsanız böylece incelenerek sizlere sunmaya devam edeceğiz sağlıklı günler dileriz saygılar 🙏
Med Tollyamin Forte ve Probac1000 olabilir abi.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
20230501_195843.jpg

Bugün Çiğdemi @Şehmus BAKIR abime emanet edince sağ olsun. Siparişlerimin bir vir kısmını da elden getirmiş. 😊

Unlar için kuşlardan çok ben heyecanlıyım. 🤣 Teşekkür ederim abicim. 🥰
Nekton ilk defa kullanacağız.
Virkons sürekli kullandığım bir ürün zaten.
Kanatlıoil i de merak ediyordum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 46334

Bugün Çiğdemi @Şehmus BAKIR abime emanet edince sağ olsun. Siparişlerimin bir vir kısmını da elden getirmiş. 😊

Unlar için kuşlardan çok ben heyecanlıyım. 🤣 Teşekkür ederim abicim. 🥰
Nekton ilk defa kullanacağız.
Virkons sürekli kullandığım bir ürün zaten.
Kanatlıoil i de merak ediyordum.
Kardeşim ayağına yüreğine sağlık 😊onca yol çektin bir can için👍 o can bize emanet inşallah sağlığına kavuşur 🤲 mutlu haberler vermek nasip olur.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kardeşim ayağına yüreğine sağlık 😊onca yol çektin bir can için👍 o can bize emanet inşallah sağlığına kavuşur 🤲 mutlu haberler vermek nasip olur.
İyi olsun yeter abicim. 😊
Kötüyü düşünmek bile istemiyorum. Allahın izniyle senin vesilen ile iyileşeceğine inanıyorum. 🤲🏻 Rabbim razı olsun abicim. Sende maddi manevi her zaman yanımızda oluyorsun, olmaya çalışıyorsun. Hakkın ödenmez. 🥰

Limonbey33

Tutkulu
Değerli Kafeskuslaricom Ailesi Bildiğiniz üzere Mamaist her geçen gün sizlerin sayesinde büyüyüp siz değerli Hayvanseverlere ve Evcillerinize hizmet sunmaya devam etmektedir öncelikle hepinize çok teşekkür ediyoruz😊
Buradan ürün taleplerinizi yazarsanız böylece incelenerek sizlere sunmaya devam edeceğiz sağlıklı günler dileriz saygılar 🙏
Şehmus hocam rohnfried markasının sağlık ürünleri,sağlık tohumları,iç dış parazit damlası filan çok iyi olur aslında☺

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Bu ürünü ben de başka yerden almak durumunda kalmıştım,mamaistte olursa süper olur
Bence de bu ürün olursa çok iyi olur. Floria foniopaddy ürününde stoğunu bekliyoruz @Şehmus BAKIR hocam 😀 Bu da önemli bir tohum koksidiyoz önlediği araştırmalarda bu tohum verilen kuşlarda bu hastalığa rastlanmamış ve yakalanmamışlar. Bu tohumdan haberim yoktu ama mamaistte yararlarını okuyunca öğrendim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bence de bu ürün olursa çok iyi olur. Floria foniopaddy ürününde stoğunu bekliyoruz @Şehmus BAKIR hocam 😀 Bu da önemli bir tohum koksidiyoz önlediği araştırmalarda bu tohum verilen kuşlarda bu hastalığa rastlanmamış ve yakalanmamışlar. Bu tohumdan haberim yoktu ama mamaistte yararlarını okuyunca öğrendim.
Hocam bu üçlü tohum hiçbir yerde yok ülkeye giriş olursa haberim olur o zaman sizlere haber veririm 😊

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hocam bu üçlü tohum hiçbir yerde yok ülkeye giriş olursa haberim olur o zaman sizlere haber veririm 😊
Abi neden yok acaba biliyor musun?
Bende az kalmıştı tohumlar. Bitince tekrar alırım diye bol bol koyuyordum mamalara ama biraz cimrilik yapayım bari. 🤭

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi neden yok acaba biliyor musun?
Bende az kalmıştı tohumlar. Bitince tekrar alırım diye bol bol koyuyordum mamalara ama biraz cimrilik yapayım bari. 🤭
Bence ekiminde bir sıkıntı oldu havalar iyi gitmedi 😅Bol bol koyulur mu altın değerinde o tohumlar kardeşim 😂
Ekli dosyayı görüntüle 46388
Madem öyle bizde memnuniyetimizi belirtelim🥰
Her ne kadar beni mahçup hissettirsende maddi manevi her türlü desteğin için çok teşekkür ederim @Şehmus BAKIR abim🤍
Mahçup olunacak birşey yok kardeşim afiyet olsun canlara 😊 Rica ederiz memnuniyetinizi Mamaist e bildircem😂🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
20230503_135551.jpg

Versele laga ürünlerimde geldi. 🤩
Kavanozlarda olması görüntü olarakta çok güzel duruyor.

20230503_135755.jpg

Ürünlerimin hepsini de tek karede paylaşayım.

Unları, daha önce mum yapma sevdasına aldığım küçük kavanozlara koydum. O kavanozların bir gün işe yarayacağını kim bilirdi. 🤭

Tekrardan teşekkür ederim. @mamaist 😊

Üst Alt