• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 46436

Versele laga ürünlerimde geldi. 🤩
Kavanozlarda olması görüntü olarakta çok güzel duruyor.

Ekli dosyayı görüntüle 46437

Ürünlerimin hepsini de tek karede paylaşayım.

Unları, daha önce mum yapma sevdasına aldığım küçük kavanozlara koydum. O kavanozların bir gün işe yarayacağını kim bilirdi. 🤭

Tekrardan teşekkür ederim. @mamaist 😊
Sakla samanı gelir zamanı 😂 Mamaiste o kadar diyorum herşeyi cam yapma maliyeti çok diye ama yok laf dinlemiyor canları sağolsun diyor 🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Sakla samanı gelir zamanı 😂 Mamaiste o kadar diyorum herşeyi cam yapma maliyeti çok diye ama yok laf dinlemiyor canları sağolsun diyor 🥰
Cidden öyle oldu. Çokta iyi oldu bence. 😂
Mamaist canlarımız için hangisi daha sağlıklı olacaksa öyle olsun diye düşünüyor bence abi. 🥰🤭

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

hazaly

Paylaşımcı
Ekli dosyayı görüntüle 46436

Versele laga ürünlerimde geldi. 🤩
Kavanozlarda olması görüntü olarakta çok güzel duruyor.

Ekli dosyayı görüntüle 46437

Ürünlerimin hepsini de tek karede paylaşayım.

Unları, daha önce mum yapma sevdasına aldığım küçük kavanozlara koydum. O kavanozların bir gün işe yarayacağını kim bilirdi. 🤭

Tekrardan teşekkür ederim. @mamaist 😊
Yalnız versele laga görse der ki ben niye böyle bir paketleme yapmadım 😂 o kadar iyi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi senin yüzünden aldığım elektrolit paketini açamıyorum 😂😂
Kardeşim vitaminlerin çoğunda elektrolit var zaten ekstra olarak vermek bana göre saçma geliyor.Belki şu durumda veririm hava çok sıcaktır aşırı su kaybı var direnci düşmüş ve halsizdir belki ona veririm ama bak yine belki diyorum çünkü ondan önce vereceğim çok şey var 😂

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
@Grpet kullanıyordu herhalde @Ayvalık Jumbo Muhabbet abla senin bilgin varmı?
Probac; Dr Brockamp probiyotik. Tollisanın. Hem probiyotik gem de içinde elektrolit var. Ben hem entrobac denedim hem de bu sezon başında probacı açtım. Açıkçası probac ı daha çok beğendim ama ikisi de iyi ürünler. Sadece elektrolit konusunda ise, aylık programımda yok ama elimde var. Pek kullanma gereği duymadım ama uzun yoldan sıcak bir havada gelen kuşlara verilebilir. Uzun süren ishali olan bir kuşa verilebilir Ya da kanaması olan kuşlara 1 gün gerwit, 1 gün elektrolit verilebilir. Yine de bence de olmazsa olmaz bir ürün değil

Üst Alt