• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ece A.

Paylaşımcı
29b8c8fe-f727-428c-b7a2-8fcdebe324e8.jpg

Yine ve yine ürünlerim eksiksiz ve özenli bir şekilde elime ulaştılaaar:love:🙌 Diğer ürünümün üzerine de "kırılabilir" notu düşülmüş🙏 @mamaist hem bizim için hem kuşlarımız için ekstra ilgi gösteriyor, şimdiye kadar karşılaştığım en iyi petshop🌟 Hediyeniz için de tekrar çok teşekkür ederim Şehmus Bey ☺🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 83533

Yine ve yine ürünlerim eksiksiz ve özenli bir şekilde elime ulaştılaaar:love:🙌 Diğer ürünümün üzerine de "kırılabilir" notu düşülmüş🙏 @mamaist hem bizim için hem kuşlarımız için ekstra ilgi gösteriyor, şimdiye kadar karşılaştığım en iyi petshop🌟 Hediyeniz için de tekrar çok teşekkür ederim Şehmus Bey ☺🙏
Afiyetler şifalar olsun Yakişikli Map 'a🥰 Desteğiniz için ben teşekkür ederim @Ece A. İyi günler dilerim ☺

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
20250411_132404.jpg

Bizim yakışıklılardan biri rahatlansızlanınca soluğu her zamanki gibi Şehmus abide aldık. 🤭
Allah ebeden razı olsun, hiçbir zaman yardımını esirgemiyor bizden. 🌸
Şehmus abimin yönlendirmesiyle @mamaist ten munichin sağlık ürünlerini aldım. Öncelikle netforu kullanacağım ama diğerlerinide bir düzene oturtup kullanacağım inşallah.
Ayrıca hediyen için tekrar teşekkür ederim abicim. 🥰

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 83696

Bizim yakışıklılardan biri rahatlansızlanınca soluğu her zamanki gibi Şehmus abide aldık. 🤭
Şehmus abimin yönlendirmesiyle @mamaist ten munichin sağlık ürünlerini aldım. Öncelikle netforu kullanacağım ama diğerlerinide bir düzene oturtup kullanacağım inşallah.
Geçmiş olsun ablam şifa olsun inşallah 🥰 Farmatomun yanındakinin k ile başlayanın ismi ne ablam

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 83696

Şifa versin canlara inşallah 🤲

Üst Alt