• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İşin kolayı var abicim. Oyun alanı olabilecek malzemeleri biriktirsin sonra kendi yapsın. Bir tanesinin fiyatına kaç tane oyun alanı çıkar. 😅
Herkes senin gibi hamarat değil kardeşim kendi oyuncağını kendisi yapacak kadar☺ Mert de benim gibi hazır yiyenlerden 🤪Baksana sponsor istiyor 😅

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Mamaist sitesinde bütün sorunlar çözülmüştür ister eft yoluyla ister kredi kartı ile alış veriş yapabilirsiniz. Şimdi kapıda ödeme üzerine görüşmeler yapıyoruz sâdece PTT olumlu diğerleri ile görüşüyoruz bilginize sunacağız.
Ayrıca yeni ürünler gelmeye devam ediyor mamaist de bu da olsun dediğiniz talep ürünler varsa bu konu altında yazarak destekte bulunabilirsiniz ilgi ve alakanız için teşekkürler ☺
Ben birsürü oyuncak denedim ama en çok halkalı zilli oyuncaklar iki kuşumun da çok ilgisini çekiyor küçük zilli toplara bayılıyorlar halkalı ve ucunda zilli top olan bu tarz oyuncaklar olsa süper olur hem halkalarıyla oynarlar hem de ucundaki zilli toplar ile 😊 heyecanla bekliyoruz yeni oyuncakları mamaist 👏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben birsürü oyuncak denedim ama en çok halkalı zilli oyuncaklar iki kuşumun da çok ilgisini çekiyor küçük zilli toplara bayılıyorlar halkalı ve ucunda zilli top olan bu tarz oyuncaklar olsa süper olur hem halkalarıyla oynarlar hem de ucundaki zilli toplar ile 😊 heyecanla bekliyoruz yeni oyuncakları mamaist 👏
Dikkate alacağımdan emîn olabilirsiniz ☺tavsiyeniz için teşekkürler

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Mamaist sitesinde bütün sorunlar çözülmüştür ister eft yoluyla ister kredi kartı ile alış veriş yapabilirsiniz. Şimdi kapıda ödeme üzerine görüşmeler yapıyoruz sâdece PTT olumlu diğerleri ile görüşüyoruz bilginize sunacağız.
Ayrıca yeni ürünler gelmeye devam ediyor mamaist de bu da olsun dediğiniz talep ürünler varsa bu konu altında yazarak destekte bulunabilirsiniz ilgi ve alakanız için teşekkürler ☺
Hocam ulaşımı zor mudur bilmiyorum ama rohnfried usne Gano getirebilirseniz satış yapabileceğini düşünüyorum sonuç olarak duygu hocamızın da önerdiği bir takviye bence de önemli bir takviye ana takviyeler kadar , ulaşımı zor ise yapacak bişey yok 😅

Üst Alt