• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Ne güzel yemler gelmiş bayıldım bu ürünler bazı sitelerde satılıyordu ama orjinalliğinden emin olamadım yurtdışından getirtecektim mamaist devreye girince boşverdim şu anda çok mutlu oldum çok güzel yenilenmiş mamaist umarım bu tarz güzel yemler hep mevcut olur bayıldım yeni mamaiste 😌👏👏

Ekli dosyalar

Tsc6045

Müdavim
Ben giremiyorum bir kere girip incelemeye çalıştım ama maalesef tekrar hata verdi

Tsc6045

Müdavim
Ne güzel yemler gelmiş bayıldım bu ürünler bazı sitelerde satılıyordu ama orjinalliğinden emin olamadım yurtdışından getirtecektim mamaist devreye girince boşverdim şu anda çok mutlu oldum çok güzel yenilenmiş mamaist umarım bu tarz güzel yemler hep mevcut olur bayıldım yeni mamaiste 😌👏👏
Bu serinin diğer paketinden farkı nedir?

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Bu serinin diğer paketinden farkı nedir?
Loro Parque African Parakeet Mix, daha spesifik bir tür için üretildiğinden, besin değeri bakımından Afrika papağanlarının özel ihtiyaçlarını karşılayacak şekildedir ve karaciğer yağlanmasına iyi geldiğini okumuştum yani iki versele laga da iyi ancak bu daha zengin içerikli olduğuna inanıyorum daha çok cennet papağanının ihtiyaçlarına odaklanılmış diğerlerinin üstünde başka çeşit kuşlar sultan vb. de var. ayrıca bulmak çok zor olduğuna inanıyorum ben Türkiye’de bulamadim mamaist getirmiş neyseki.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Abicim ellerine sağlık loro parque gelmiş ancak ben fıstık için senin karışımını tek geçerim 🌸

Üst Alt