• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Obur fıstığın yemi sipariş verdikten bir gün sonra elime ulaştı 😍 Sadece kalitenin değil, hızın da adresi 🌸 Teşekkürler mamaist, teşekkürler Şehmus hocamız 😍 Ayrıca hediyeler için de teşekkür ederiz 🥰
Obura afiyet olsun inşallah ☺Desteğiniz için ben teşekkür ederim kardeşim 🥰

Mert G.

Eski Forumcu
Abi mamaist kızıl dalları ne zaman gelecek yada başka kg gelcek?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi mamaist kızıl dalları ne zaman gelecek yada başka kg gelcek?
Kardeşim ben kaliteli 1.sınıf bulundurduğum için yeni mahsülü bekliyorum mayıs'ta inşallah şuan piyasada bulunan hem iyi değil hemde çok yüksek fiyatlar ama kızıldaldarı taneleri var sitede isteyenler için ☺👍

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Sizin bakımınızda çok önemli kardeşim emeğinize sağlık ☺
Teşekkürler abicim 😍😍
Kardeşim ben kaliteli 1.sınıf bulundurduğum için yeni mahsülü bekliyorum mayıs'ta inşallah şuan piyasada bulunan hem iyi değil hemde çok yüksek fiyatlar ama kızıldaldarı taneleri var sitede isteyenler için ☺👍
Abi ben şu an kızıldarı vermiyorum hiçbirine sebebi de taze gelmemeleri doğru yapıyorum o zaman 🙏

Mert G.

Eski Forumcu
Bende diyom pıyasada niye yok diye ozaman sarı daldarı var elimde onu bitirim ozaman a kadar mayısda gelmiş olur. Olmaz sa kızıl daldarı tanesi alırız onla idare ederiz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Herkese Hayırlı geceler hayırlı sahurlar dilerim 🥰
Mamaist Sitesi 3 Günlük Bakıma alınmıştır. Siparişi olacak Arkadaşlar whatsap hattımızdan ulaşabilir yardımcı olurum. Yeni tasarımıyla mamaist 3 gün sonra tekrar sizlerle olacak desteğiniz için teşekkürler ☺

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merak ettik şimdi hocam, bekliyoruz :)
Aslında temada pek bir değişiklik yapmıycaz sadece bir kaç bişey ekliycez , çünkü insanlar temalara alışıyor ve farklılıklar olunca karıştırırlar ve tabiki daha kapsamlı olsunki daha iyi hizmet sağlayalım daha fazla cana yardımcı olalım☺

Üst Alt