Anladım teşekkür ederim ilginiz için, Şehmus abinin işi vardır şimdi rahatsız etmek istememMamaist whatsapp hattına yazarsanız @Şehmus BAKIR hocam size detaylı bilgi verirdi ancak çok küçük bir örnek vereyim tabiki herkesi aynı kefeye koyamayız ancak vitamine su katıp satışa koysaydı orda da fiyat uygun olurdu bilmem anlatabildim miDaha çok fazla örnek varda neyse.
Anladım teşekkür ederim.Gerçek ürünleri gönderiyor ve kaliteli ayrıca serbest piyasa![]()
Tabiki biraz fazla olacaktır,araştırdığımda mamaist deki bazı ürünlerin azıcık daha pahalı olduğunu gördüm bunun sebebi nedir?
Sadece merak ediyorum
Yok teşekkürler, Allah razı olsun. İlgilendiğiniz biliyorum.Hepinizden Allah razı olsun özellikle @Demet bükay ablam bana tercüman olmuş@Sagii azıcık pahalı dediğiniz ürünleri çekinmeden yazabilirsiniz sorun yok
herşeye hepsine üşenmeden cevap veririm
size sadece şunu söyliyim trendyol, n11 vb. Sitedeki fiyatlarla boşuna hiç gelmeyin onlarla ilgili bir defter dolusu yazabilirim
sana ne lazımsa ve durumun yoksa bana whatsaptan ulaşırsan yardımcı olurum kardeşim
![]()
Pahalı demedim zaten, diğer sitelere ve bazı petshoplara göre azıcık daha pahalı dedimMerhaba. Pahali Değil Aslinda Normalde Olmasi Gereken Fiyatlar Bence. Başka Yerde daha Uyguna Bulabilirsiniz ama Iceriği Hakkinda Ben Sahsen Guvenemem. Elbette Isini Hakkiyla Yapan Saticilar Var Onlara Lafim Yok Zaten. Ben Güvendiğim Yerden almayı Tercih Ediyorum. Pahalı Olsun Farketmez. Çocuklarımın Sağlığı Her şeyden Önemli Benim İçin.![]()
Merak Etmeyin Anladim Söylemek İstediğinizi. Ben Kendimi Yanlış İfade Ettim Sanirim.Pahalı demedim zaten, diğer sitelere ve bazı petshoplara göre azıcık daha pahalı dedim
örnek vereyim ,karadeniz pet sitesi ve bazı petsoplara göre versele laga prestige ve quik(?) yem fiyatlarının azcık daha fazla olduğunu gördüm.(Yanlış anlama olmasın diye ekliyorum, pahalı demiyorum sadece azcık daha fazla olduğunu gördüm.Ki bu olabilir bir şey. Sadece neden öyle olduğunu merak ettim ve bu forum mamaist'i bildiği için bu forumdan sormak istedim.)Hepinizden Allah razı olsun özellikle @Demet bükay ablam bana tercüman olmuş@Sagii azıcık pahalı dediğiniz ürünleri çekinmeden yazabilirsiniz sorun yok
herşeye hepsine üşenmeden cevap veririm
size sadece şunu söyliyim trendyol, n11 vb. Sitedeki fiyatlarla boşuna hiç gelmeyin onlarla ilgili bir defter dolusu yazabilirim
sana ne lazımsa ve durumun yoksa bana whatsaptan ulaşırsan yardımcı olurum kardeşim
![]()
Soru değil anlayışınız için teşekkürler. Ben de sizi anlıyorum sağlık en önemlisi tabi.Merak Etmeyin Anladim Söylemek İstediğinizi. Ben Kendimi Yanlış İfade Ettim Sanirim.
Aldığınız ürünleri çok uzun süre kullanıyorsunuz ve içiniz rahat oluyor, fiyatlar aslında piyasaya göre uygun herhangi bir veterinerden vitamin alırsanız farkı göreceksiniz ve güvenilirliği de tam olmama ihtimali vararaştırdığımda mamaist deki bazı ürünlerin azıcık daha pahalı olduğunu gördüm bunun sebebi nedir?
Sadece merak ediyorum
Öncelikle ülke şartlarında e-ticaret işletmesi yürütebilmek için gerekli belgelere sahip olunması ve **vergi** ödenmesi gerekmekte!araştırdığımda mamaist deki bazı ürünlerin azıcık daha pahalı olduğunu gördüm bunun sebebi nedir?
Sadece merak ediyorum
Ablacım para benim, elimde telefon, bilgisayar, sınırsız İnternet, yüzlerce binlerce alışveriş sitesi, ürün, yem vs. vs.Şimdi bilmeyenler zannedecek ben yorum yapan bu değerli insanlara yazıp oraya yorum yapar mısınız ricasında buluncam. Hayır kesinlikle bu yorumlar İçtenlikle yapılmış ve ben çok duygulandım hepinize çok teşekkür ederimböylece işime ve hayvanlara bağlığım daha da artıyor
İyiki varsınız ve mamaist sizin desteklerinizle büyüyüp daha fazla hizmet verecek inşallah
![]()
Valla abi ben seni öz abim gibi seviyorum başta. Hangi hayvanım olursa destek oluyorsun, ürünlerin bütün hayvanlarıma ve sokaktaki hayvanlara şifa oldu. Başta güven çok önemli bir kereŞimdi bilmeyenler zannedecek ben yorum yapan bu değerli insanlara yazıp oraya yorum yapar mısınız ricasında buluncam. Hayır kesinlikle bu yorumlar İçtenlikle yapılmış ve ben çok duygulandım hepinize çok teşekkür ederimböylece işime ve hayvanlara bağlığım daha da artıyor
İyiki varsınız ve mamaist sizin desteklerinizle büyüyüp daha fazla hizmet verecek inşallah
![]()