Aldığınız ürünleri çok uzun süre kullanıyorsunuz ve içiniz rahat oluyor, fiyatlar aslında piyasaya göre uygun herhangi bir veterinerden vitamin alırsanız farkı göreceksiniz ve güvenilirliği de tam olmama ihtimali var
şimdi her şeyin fiyatı uçmuşken veterinerden 2 haftalık kadar yetecek vitamini 200 tlye almıştım 6-7 ay önce, mamaistden aldıklarınızı 6-7 ay kullanırsınız rahat
ne olursa olsun mamaist diyorum mamaist iyiki var kendime gıda açısından bir şey almaya güvenemiyorum internetten hiç bir şey alamıyorum, kuşlarıma imkansız diyordum mamaist sipariş vermeye başlayınca rahatladım size de öneririm herkesin durumu farklı evet ancak normal piyasadaki ürünlerle aralarında çok fark var kaliteli ürün mü şekerli su mu istersiniz gibi mesela
en önemlisi içim rahat oluyor kuşa gerçekten yarayacak ürün kullanmış oluyorsunuz yoksa kullanmasanız da olur vücudunda neden gereksiz birikme olsun ürün kullanıyorsak bari işe yarasın
mamaistin bir örneği daha yok, en güzel ürünleri bizler için getirtiyorlar biz bu ürünleri dışarıda ayrılmış olarak %100 orjinal olarak bulamıyoruz bir de güzel ambalaj yapıyorlar cam şişe daha ne olsun. Mamaistin kurulumunda ambalaj tasarımda bile çok emek var, gelişigüzel kurulmuş bir site değil, özenle emekle oluşturulmuş bir marka bunun da bir bedeli olsun ki bunca ayırdıkları zaman, yaptıkları masrafın, çabalarının bir bedeli olsun
ayrıca talep ettikleri ücret çok uygundur bu markalara rağmen, ürünler çok uzun süre dayanıyor doğru koşullarda, veterinerden alacağınız vitamin hakkında size kesin güvence verilmeyebilir ancak burda mamaist ürünleri kullanan yüzlerce kişi var hepimiz bu ürünlerin arkasında dururuz çok rahat bir şekilde çünkü haftalık rutinde hep kullanıyoruz biz zaten lütfen bunları da göz önünde bulundurun bazen kuşlarımız için biraz fedakarlık yapmamız gerekiyor