• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mamaist.com hakkında,

Sagii

Aktif Üye
.
Aldığınız ürünleri çok uzun süre kullanıyorsunuz ve içiniz rahat oluyor, fiyatlar aslında piyasaya göre uygun herhangi bir veterinerden vitamin alırsanız farkı göreceksiniz ve güvenilirliği de tam olmama ihtimali var 😊 şimdi her şeyin fiyatı uçmuşken veterinerden 2 haftalık kadar yetecek vitamini 200 tlye almıştım 6-7 ay önce, mamaistden aldıklarınızı 6-7 ay kullanırsınız rahat 🙏 ne olursa olsun mamaist diyorum mamaist iyiki var kendime gıda açısından bir şey almaya güvenemiyorum internetten hiç bir şey alamıyorum, kuşlarıma imkansız diyordum mamaist sipariş vermeye başlayınca rahatladım size de öneririm herkesin durumu farklı evet ancak normal piyasadaki ürünlerle aralarında çok fark var kaliteli ürün mü şekerli su mu istersiniz gibi mesela 😊 en önemlisi içim rahat oluyor kuşa gerçekten yarayacak ürün kullanmış oluyorsunuz yoksa kullanmasanız da olur vücudunda neden gereksiz birikme olsun ürün kullanıyorsak bari işe yarasın 🙏 mamaistin bir örneği daha yok, en güzel ürünleri bizler için getirtiyorlar biz bu ürünleri dışarıda ayrılmış olarak %100 orjinal olarak bulamıyoruz bir de güzel ambalaj yapıyorlar cam şişe daha ne olsun. Mamaistin kurulumunda ambalaj tasarımda bile çok emek var, gelişigüzel kurulmuş bir site değil, özenle emekle oluşturulmuş bir marka bunun da bir bedeli olsun ki bunca ayırdıkları zaman, yaptıkları masrafın, çabalarının bir bedeli olsun🙏ayrıca talep ettikleri ücret çok uygundur bu markalara rağmen, ürünler çok uzun süre dayanıyor doğru koşullarda, veterinerden alacağınız vitamin hakkında size kesin güvence verilmeyebilir ancak burda mamaist ürünleri kullanan yüzlerce kişi var hepimiz bu ürünlerin arkasında dururuz çok rahat bir şekilde çünkü haftalık rutinde hep kullanıyoruz biz zaten lütfen bunları da göz önünde bulundurun bazen kuşlarımız için biraz fedakarlık yapmamız gerekiyor 😊
Evet , inşallah ben de ordan sipariş edeceğim. Ama sizin dediklerinize göre anladığım kadarı ile piyasadaki çoğu yemler sahte ürün öyle mi? Özellikle petshoplar ,güvenilmez mi?
Bir tane petshop dan dal darı içinde böcek çıkmıştı hemen çöpe attım.

Sagii

Aktif Üye
.hata

Son düzenleme:

Sagii

Aktif Üye
Öncelikle ülke şartlarında e-ticaret işletmesi yürütebilmek için gerekli belgelere sahip olunması ve **vergi** ödenmesi gerekmekte! 😇 Kendi alanım olduğu için sadece site maliyeti üzerinden konu hakkında yorum yapacağım. İnternet siteleri öyle havadan bir şekilde aktif olarak durmamakta VDS adı verilen sanal sunucularda barınmaktadır her girdiğiniz site ve bu sanal sunucuların aylık abonelik ücretleri mevcuttur ucuzuda vardır pahalısıda ucuzu kullanıldığında websitesi dışarıdan gelecek saldırılara(DDOS vb.) oldukça açık halde bulunacaktır ve mamaist sitesinin bulunduğu piyasada satıcılar azınlık sayıda olduğu için haksız rekabet dolayısıyla siteye saldırı düzenleyecektir bundan dolayı sitenin iyi bir VDS ile ayakta durması gerekmekte bir diğer etmen ise sitenin tasarımı evet hazır bir sürü site şablonu mevcut tabikide fakat özgün içeriğin sağlanması müşteri için önemlidir diğer sitelerin aksine daha özgün ve canlı tasarımları ile dikkat çeken bir arayüz mevcut ve tasarımlar içinde para ödeniyor ve aylık domain (alan adı ücretlendirmeleri mevcut) com org net gibi siteye yönlendirme sağlayan alan adlarından bazıları bunlar sanal alemden bağımsız olarak Mamaist firmasının depo, kira, fatura, personel maaşı, muhasebe masrafları vb. durumlarda mevcut bunların hepsi karşılandıktan sonra firma sahibide kendini geçindirecek düzeyde bir para kazanması gerekir ki sermaye dönmeli. Pahalıdan kastınız x satıcısına göre 3-5 Türk lirası daha fazla yazan fiyatlar ama emin olun ki sizin mamaist sitesinden alacağınız örnek 500gr ürün size 500 gram olarak gelmez her daim fazlası ve sürprizleri ile gelir hatta bazen şüpheye düşersiniz yanlış sipariş mi gönderildi bana diye çünkü almadığınız bir sürü hediye çıkar içinden. Siz hiç yem siparişine defne yaprağı koyma inceliğinde bulunan bir firma gördünüz mü? Hiç zannetmem uzun lafın kısası pahalı dediğiniz şey aslında memnuniyete kaliteye ve emeğe verilen paradır gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Kuşum yem yemeyi kestiğinde gecenin bir vakti arabasıyla kapıma kadar ihtiyaçlarını getiren bir abimiz Şehmus BAKIR emeklerinin karşılığı inanın ki pahalı değil onun emeği paha biçilemez bu yazının sahibi olarak ben mamaist ve Şehmus abimize kefilim ki diğer arkadaşlarımızda aynı şekilde emin olabilirsiniz. İyi alışverişler diliyorum🩷
Evet haberim var ve gerçekten nasıl yürütüyorsunuz bu işi ya çok zor görünüyor. Bir de Pahalı demiyorum, birazcık daha fiyatı fazla dedim sadece.

Sagii

Aktif Üye
En başta sattığı ürünün bu kadar arkasında duran bir işletme daha görmediğimi söylemek isterim. Aldığınız üründe diyelim ki bir sorun veya yanlışlık var, bunun çözüleceğinden emin bir şekilde alışveriş yapmak büyük rahatlık.
Ayrıca, hiçbir menfaati olmamasına rağmen @Şehmus BAKIR hocam bildiklerini paylaşan, sabırla sorularınızı yanıtlayan mükemmel bir insan. Henüz birkaç alışverişim oldu, kendisiyle yüzyüze tanışma imkanim da oldu. İyi niyetinden ve sağladığı çözümlerden dolayi bir kez de buradan teşekkür etmiş olayım.🙏
Evet onu ben de fark ettim.

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Evet haberim var ve gerçekten nasıl yürütüyorsunuz bu işi ya çok zor görünüyor. Bir de Pahalı demiyorum, birazcık daha fiyatı fazla dedim sadece.
başarılı bir işletme ne olursa olsun ayakta duracaktır. İşlerini hakkıyla yapan Şehmus Bey ve ekibide bu sebepten ötürü zorlukların arkasına sığınmadan elinden geleni yapıyor.

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Sipariş verip memnun kalmadığım tek bir ürün olmadı (Hediye gelen kalem dahil 😄) Uygun koşullarda saklamaya devam ettiğimde her ürün tazeliğini koruyor. Hepsinin SKTsi, kullanım şekli belirtilmiş ve cam şişelerde geliyor. Yemler taze, kuşlarım severek yiyor. Bu ürünler risk alınacak ürünler değil, kuşlarıma güvenerek verebilmem önemli. O yüzden piyasanın biraz üstü benim için tolere edilebilir bir oran olurdu. Herkes durumu el verdiğince alışveriş yapar elbette, tercih sizin❤

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
.
Evet , inşallah ben de ordan sipariş edeceğim. Ama sizin dediklerinize göre anladığım kadarı ile piyasadaki çoğu yemler sahte ürün öyle mi? Özellikle petshoplar ,güvenilmez mi?
Bir tane petshop dan dal darı içinde böcek çıkmıştı hemen çöpe attım.
Petshoplar güvenilmez veya sahte diyemeyiz ancak o ürünler raflarda uzun süre beklemiş olabilir ve sizin anlattığınız durumda bozulmuş muhtemelen. Mamaistden yem de alabilirsiniz taze olduğundan emin olursunuz defne yaprağıyla yolluyorlar nemini de alıyor böceklenmeyi engelliyor. Bir kere denerseniz bence hep oradan alacaksınız uzun süre de yetiyor benimkiler 2 kuş 1 kg yemi nerdeyse 1 ayda anca bitirdiler 🙏 Hangi yem alacağınız konusunda kafanız karışırsa mamaist whatsaptan ulaşın sizi yönlendirirler zaten 😊 benimkiler papağan ilk başta yemi incelediğimde içinde minik salyangoz kabuğu bile vardı bu kadar nasıl özenle düşünülmüş şaşırdım, tıpkı doğadaki beslenmelerine çok yakın bir yem geliştirilmiş 🙏 mamaist diğer markalar gibi değil bir kere alışveriş yaparsanız farkı görürsünüz 😊 ben versele laga grit kum almak istiyordum ama büyük kocaman kglık paket de almak istemiyordum fazla gelir koyacak yerim de yok diye, mamaistden aldım yaz ayında hala yiyorlar bitmiyor 😊 bereketli ürünler oluyor, şimdiden kuşunuza sağlık şifa olsun alacağınız ürünler Şehmus bey tam da aradığımız sayfayı kurmuş her düşündüğümde mutlu oluyorum kuşlar adına 😊🙏

Sagii

Aktif Üye
Petshoplar güvenilmez veya sahte diyemeyiz ancak o ürünler raflarda uzun süre beklemiş olabilir ve sizin anlattığınız durumda bozulmuş muhtemelen. Mamaistden yem de alabilirsiniz taze olduğundan emin olursunuz defne yaprağıyla yolluyorlar nemini de alıyor böceklenmeyi engelliyor. Bir kere denerseniz bence hep oradan alacaksınız uzun süre de yetiyor benimkiler 2 kuş 1 kg yemi nerdeyse 1 ayda anca bitirdiler 🙏 Hangi yem alacağınız konusunda kafanız karışırsa mamaist whatsaptan ulaşın sizi yönlendirirler zaten 😊 benimkiler papağan ilk başta yemi incelediğimde içinde minik salyangoz kabuğu bile vardı bu kadar nasıl özenle düşünülmüş şaşırdım, tıpkı doğadaki beslenmelerine çok yakın bir yem geliştirilmiş 🙏 mamaist diğer markalar gibi değil bir kere alışveriş yaparsanız farkı görürsünüz 😊 ben versele laga grit kum almak istiyordum ama büyük kocaman kglık paket de almak istemiyordum fazla gelir koyacak yerim de yok diye, mamaistden aldım yaz ayında hala yiyorlar bitmiyor 😊 bereketli ürünler oluyor, şimdiden kuşunuza sağlık şifa olsun alacağınız ürünler Şehmus bey tam da aradığımız sayfayı kurmuş her düşündüğümde mutlu oluyorum kuşlar adına 😊🙏
mamaist'in kendi yemlerinden mi bahsediyorsunuz yoksa mamaist'in sattığı Marka yemlerinden mi ?

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
mamaist'in kendi yemlerinden mi bahsediyorsunuz yoksa mamaist'in sattığı Marka yemlerinden mi ?
Kendi yaptıkları yemler var ben onlardan alıyorum, ama genel olarak mamaistden alacağınız her ürüne güvenebilirsiniz ürünlerin taze ve düzgün şekilde depolanmasına dikkat ederler sizi mağdur etmez seçim size kalmış. Benim de bir kuşuma paket yemler dokunuyor hemen sipariş verdim yeniden mamaistden hatta birazdan kapımda olabilir eğer öyle olursa şimdi fotoğraf atarım sizde görün diye 🫣

Son düzenleme:

Sagii

Aktif Üye
Kendi yaptıkları yemler var ben onlardan alıyorum, ama genel olarak mamaistden alacağınız her ürüne güvenebilirsiniz ürünlerin taze ve düzgün şekilde depolanmasına dikkat ederler sizi mağdur etmez seçim size kalmış. Benim de bir kuşuma paket yemler dokunuyor hemen sipariş verdim yeniden mamaistden hatta birazdan kapımda olabilir eğer öyle olursa şimdi fotoğraf atarım sizde görün diye 🫣
Tamam teşekkür ederim

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Tamam teşekkür ederim
Evet kargom şimdi geldi ne kadar güzel paketleme ve ürün yolladıklarını bizzat güncel olarak görebilirsiniz emeği geçen herkese teşekkürler fazla fazla gönderilmiş 😌🙏

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Üst Alt