• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mamaist.com hakkında,

Sagii

Aktif Üye
araştırdığımda mamaist deki bazı ürünlerin azıcık daha pahalı olduğunu gördüm bunun sebebi nedir?
Sadece merak ediyorum

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Mamaist whatsapp hattına yazarsanız @Şehmus BAKIR hocam size detaylı bilgi verirdi ancak çok küçük bir örnek vereyim tabiki herkesi aynı kefeye koyamayız ancak vitamine su katıp satışa koysaydı orda da fiyat uygun olurdu bilmem anlatabildim mi😊 Daha çok fazla örnek varda neyse.

Sagii

Aktif Üye
Mamaist whatsapp hattına yazarsanız @Şehmus BAKIR hocam size detaylı bilgi verirdi ancak çok küçük bir örnek vereyim tabiki herkesi aynı kefeye koyamayız ancak vitamine su katıp satışa koysaydı orda da fiyat uygun olurdu bilmem anlatabildim mi😊 Daha çok fazla örnek varda neyse.
Anladım teşekkür ederim ilginiz için, Şehmus abinin işi vardır şimdi rahatsız etmek istemem

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
araştırdığımda mamaist deki bazı ürünlerin azıcık daha pahalı olduğunu gördüm bunun sebebi nedir?
Sadece merak ediyorum
Tabiki biraz fazla olacaktır,
1)) ürünler garantili
2)) Bölünmüş cam şişede geliyor (diğerleri plastik) daha maliyetli
3)) Röhnfried, kanatlıoil, yemler, sağlık ürünleri ORJİNAL
4)) kendi sitesinde satılan ürünler daha pahalı
5)) hiç bir satıcı kuş ürünleri arkasında durmuyor, her soruyu tek tek bıkmadan usanmadan cevaplamıyor yardımcı olmuyor, açılan ürünü iade almıyor
6))forumumuzun sponsoru
7)) alışveriş yanına hediyeler veriliyor
8))durumu bütçesi uygun olmayan, yardın isteyen kuş sahiplerine ücretsiz yolluyor(Allah razı olsun)
9)) dürüst satıcı her ürünü fazla fazla yolluyor
10)) ülkemizin ekonomik şartlarına yenik düşmemek için tek başına mücadele edip geçinmeye çalışıyor, ailesine bakıyor
11))karşılıksız bir şekilde SİZLERE BİZLERE YARDIM ELİ UZATIYOR
12))hasta Kuşlarımız yollayın ben bakarım diyor ve hiçbir ÜCRET TALEP ETMİYOR

Daha çokkk madde sıralayabilirim
Bu yüzden MAMAİST.COM 🤲😊ALLAH RAZI OLSUN
maddelerin sonu gelmez

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hepinizden Allah razı olsun özellikle @Demet bükay ablam bana tercüman olmuş 🥰 @Sagii azıcık pahalı dediğiniz ürünleri çekinmeden yazabilirsiniz sorun yok ☺herşeye hepsine üşenmeden cevap veririm 👍size sadece şunu söyliyim trendyol, n11 vb. Sitedeki fiyatlarla boşuna hiç gelmeyin onlarla ilgili bir defter dolusu yazabilirim😅😫sana ne lazımsa ve durumun yoksa bana whatsaptan ulaşırsan yardımcı olurum kardeşim ☺🙏

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba. Pahali Değil Aslinda Normalde Olmasi Gereken Fiyatlar Bence. Başka Yerde daha Uyguna Bulabilirsiniz ama Iceriği Hakkinda Ben Sahsen Guvenemem. Elbette Isini Hakkiyla Yapan Saticilar Var Onlara Lafim Yok Zaten. Ben Güvendiğim Yerden almayı Tercih Ediyorum. Pahalı Olsun Farketmez. Çocuklarımın Sağlığı Her şeyden Önemli Benim İçin. 🤗

Sagii

Aktif Üye
Hepinizden Allah razı olsun özellikle @Demet bükay ablam bana tercüman olmuş 🥰 @Sagii azıcık pahalı dediğiniz ürünleri çekinmeden yazabilirsiniz sorun yok ☺herşeye hepsine üşenmeden cevap veririm 👍size sadece şunu söyliyim trendyol, n11 vb. Sitedeki fiyatlarla boşuna hiç gelmeyin onlarla ilgili bir defter dolusu yazabilirim😅😫sana ne lazımsa ve durumun yoksa bana whatsaptan ulaşırsan yardımcı olurum kardeşim ☺🙏
Yok teşekkürler, Allah razı olsun. İlgilendiğiniz biliyorum.

Sagii

Aktif Üye
Merhaba. Pahali Değil Aslinda Normalde Olmasi Gereken Fiyatlar Bence. Başka Yerde daha Uyguna Bulabilirsiniz ama Iceriği Hakkinda Ben Sahsen Guvenemem. Elbette Isini Hakkiyla Yapan Saticilar Var Onlara Lafim Yok Zaten. Ben Güvendiğim Yerden almayı Tercih Ediyorum. Pahalı Olsun Farketmez. Çocuklarımın Sağlığı Her şeyden Önemli Benim İçin. 🤗
Pahalı demedim zaten, diğer sitelere ve bazı petshoplara göre azıcık daha pahalı dedim

Sagii

Aktif Üye
örnek vereyim ,karadeniz pet sitesi ve bazı petsoplara göre versele laga prestige ve quik(?) yem fiyatlarının azcık daha fazla olduğunu gördüm.(Yanlış anlama olmasın diye ekliyorum, pahalı demiyorum sadece azcık daha fazla olduğunu gördüm.Ki bu olabilir bir şey. Sadece neden öyle olduğunu merak ettim ve bu forum mamaist'i bildiği için bu forumdan sormak istedim.)

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Sadece merak ediyorum
Aldığınız ürünleri çok uzun süre kullanıyorsunuz ve içiniz rahat oluyor, fiyatlar aslında piyasaya göre uygun herhangi bir veterinerden vitamin alırsanız farkı göreceksiniz ve güvenilirliği de tam olmama ihtimali var 😊 şimdi her şeyin fiyatı uçmuşken veterinerden 2 haftalık kadar yetecek vitamini 200 tlye almıştım 6-7 ay önce, mamaistden aldıklarınızı 6-7 ay kullanırsınız rahat 🙏 ne olursa olsun mamaist diyorum mamaist iyiki var kendime gıda açısından bir şey almaya güvenemiyorum internetten hiç bir şey alamıyorum, kuşlarıma imkansız diyordum mamaist sipariş vermeye başlayınca rahatladım size de öneririm herkesin durumu farklı evet ancak normal piyasadaki ürünlerle aralarında çok fark var kaliteli ürün mü şekerli su mu istersiniz gibi mesela 😊 en önemlisi içim rahat oluyor kuşa gerçekten yarayacak ürün kullanmış oluyorsunuz yoksa kullanmasanız da olur vücudunda neden gereksiz birikme olsun ürün kullanıyorsak bari işe yarasın 🙏 mamaistin bir örneği daha yok, en güzel ürünleri bizler için getirtiyorlar biz bu ürünleri dışarıda ayrılmış olarak %100 orjinal olarak bulamıyoruz bir de güzel ambalaj yapıyorlar cam şişe daha ne olsun. Mamaistin kurulumunda ambalaj tasarımda bile çok emek var, gelişigüzel kurulmuş bir site değil, özenle emekle oluşturulmuş bir marka bunun da bir bedeli olsun ki bunca ayırdıkları zaman, yaptıkları masrafın, çabalarının bir bedeli olsun🙏ayrıca talep ettikleri ücret çok uygundur bu markalara rağmen, ürünler çok uzun süre dayanıyor doğru koşullarda, veterinerden alacağınız vitamin hakkında size kesin güvence verilmeyebilir ancak burda mamaist ürünleri kullanan yüzlerce kişi var hepimiz bu ürünlerin arkasında dururuz çok rahat bir şekilde çünkü haftalık rutinde hep kullanıyoruz biz zaten lütfen bunları da göz önünde bulundurun bazen kuşlarımız için biraz fedakarlık yapmamız gerekiyor 😊

Son düzenleme:

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Sadece merak ediyorum
Öncelikle ülke şartlarında e-ticaret işletmesi yürütebilmek için gerekli belgelere sahip olunması ve **vergi** ödenmesi gerekmekte! 😇 Kendi alanım olduğu için sadece site maliyeti üzerinden konu hakkında yorum yapacağım. İnternet siteleri öyle havadan bir şekilde aktif olarak durmamakta VDS adı verilen sanal sunucularda barınmaktadır her girdiğiniz site ve bu sanal sunucuların aylık abonelik ücretleri mevcuttur ucuzuda vardır pahalısıda ucuzu kullanıldığında websitesi dışarıdan gelecek saldırılara(DDOS vb.) oldukça açık halde bulunacaktır ve mamaist sitesinin bulunduğu piyasada satıcılar azınlık sayıda olduğu için haksız rekabet dolayısıyla siteye saldırı düzenleyecektir bundan dolayı sitenin iyi bir VDS ile ayakta durması gerekmekte bir diğer etmen ise sitenin tasarımı evet hazır bir sürü site şablonu mevcut tabikide fakat özgün içeriğin sağlanması müşteri için önemlidir diğer sitelerin aksine daha özgün ve canlı tasarımları ile dikkat çeken bir arayüz mevcut ve tasarımlar içinde para ödeniyor ve aylık domain (alan adı ücretlendirmeleri mevcut) com org net gibi siteye yönlendirme sağlayan alan adlarından bazıları bunlar sanal alemden bağımsız olarak Mamaist firmasının depo, kira, fatura, personel maaşı, muhasebe masrafları vb. durumlarda mevcut bunların hepsi karşılandıktan sonra firma sahibide kendini geçindirecek düzeyde bir para kazanması gerekir ki sermaye dönmeli. Pahalıdan kastınız x satıcısına göre 3-5 Türk lirası daha fazla yazan fiyatlar ama emin olun ki sizin mamaist sitesinden alacağınız örnek 500gr ürün size 500 gram olarak gelmez her daim fazlası ve sürprizleri ile gelir hatta bazen şüpheye düşersiniz yanlış sipariş mi gönderildi bana diye çünkü almadığınız bir sürü hediye çıkar içinden. Siz hiç yem siparişine defne yaprağı koyma inceliğinde bulunan bir firma gördünüz mü? Hiç zannetmem uzun lafın kısası pahalı dediğiniz şey aslında memnuniyete kaliteye ve emeğe verilen paradır gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Kuşum yem yemeyi kestiğinde gecenin bir vakti arabasıyla kapıma kadar ihtiyaçlarını getiren bir abimiz Şehmus BAKIR emeklerinin karşılığı inanın ki pahalı değil onun emeği paha biçilemez bu yazının sahibi olarak ben mamaist ve Şehmus abimize kefilim ki diğer arkadaşlarımızda aynı şekilde emin olabilirsiniz. İyi alışverişler diliyorum🩷

Sagii

Aktif Üye
Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. Hepiniz gibi tabiki ben de kuşumun sağlığını herşeyden fazla önemserim. Sizin aksinize, benim hiçbir bilgim yok.o yüzden sordum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şimdi bilmeyenler zannedecek ben yorum yapan bu değerli insanlara yazıp oraya yorum yapar mısınız ricasında buluncam. Hayır kesinlikle bu yorumlar İçtenlikle yapılmış ve ben çok duygulandım hepinize çok teşekkür ederim🙏 böylece işime ve hayvanlara bağlığım daha da artıyor 🥰İyiki varsınız ve mamaist sizin desteklerinizle büyüyüp daha fazla hizmet verecek inşallah ☺

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Şimdi bilmeyenler zannedecek ben yorum yapan bu değerli insanlara yazıp oraya yorum yapar mısınız ricasında buluncam. Hayır kesinlikle bu yorumlar İçtenlikle yapılmış ve ben çok duygulandım hepinize çok teşekkür ederim🙏 böylece işime ve hayvanlara bağlığım daha da artıyor 🥰İyiki varsınız ve mamaist sizin desteklerinizle büyüyüp daha fazla hizmet verecek inşallah ☺
Ablacım para benim, elimde telefon, bilgisayar, sınırsız İnternet, yüzlerce binlerce alışveriş sitesi, ürün, yem vs. vs.
Tercih benim istersem heryer den Spariş verebilir her yerden alabilirim, buna kim engel olabilir ki🤷
Ben Mamaist.com dan temin ediyorum 👍
Başta sana çok güveniyorum 👍
Ürünlere çok güveniyorum 👍

Not: sahte ürün alıp paramı çöpe atmak istemiyorum(attımda)

Eline emeğine yüreğine sağlık teşekkür ederim 🥰🤲😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Valla abi ben seni öz abim gibi seviyorum başta. Hangi hayvanım olursa destek oluyorsun, ürünlerin bütün hayvanlarıma ve sokaktaki hayvanlara şifa oldu. Başta güven çok önemli bir kere 🙏 Verdiğim para helali hoş olsun 🥰

reverse

Aktif Üye
En başta sattığı ürünün bu kadar arkasında duran bir işletme daha görmediğimi söylemek isterim. Aldığınız üründe diyelim ki bir sorun veya yanlışlık var, bunun çözüleceğinden emin bir şekilde alışveriş yapmak büyük rahatlık.
Ayrıca, hiçbir menfaati olmamasına rağmen @Şehmus BAKIR hocam bildiklerini paylaşan, sabırla sorularınızı yanıtlayan mükemmel bir insan. Henüz birkaç alışverişim oldu, kendisiyle yüzyüze tanışma imkanim da oldu. İyi niyetinden ve sağladığı çözümlerden dolayi bir kez de buradan teşekkür etmiş olayım.🙏

Üst Alt