• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Mamaist.com alışverişi & Forpus Sahiplenme & Şehmus Abi'ye teşekkür

Aydin E.

Aktif Üye
Merhabalar,

Yakın zamanda muhabbet kuşumu kaybetmiş olmam sebebiyle yeni bir kuş sahiplenmek için arayış sürecindeyken @Şehmus BAKIR Abi sayesinde Forpus Papağanları ile tanıştım. İlk başta bu tür hakkında pek bilgi sahibi olmamam sebebiyle mesafeli dursam da tanıdıkça sevdim ve tam bana göre oldukları kanısına vardım. Bugün itibariyle ekte fotoğrafını paylaştığım güzelliği Şehmus Abi'den teslim aldım. Henüz isim konusunda kararsısız Kafes Kuşları ailesinden gelecek önerileri de değerlendirmeye alabiliriz. 😊

Birkaç eksiğimiz vardı onları da mamaist.com'dan temin ettik. Buradan ilk alışverişim ve gayet memnun kaldım. Şunları aldım bu arada:

Gerwit (bölünmüş cam şişede)
Entrobac (bölünmüş cam şişede)
Dal darı
Aspur
Mamaist Forpus yemi
Gaga taşı eksiğimiz vardı o da hediye geldi onun içinde ayrıca teşekkürler.

Kuş ve alışveriş görsellerini ekte paylaşıyorum. Tekrar tüm desteklerin ve kendi ellerinle yetiştirdiğin bu güzelliği hayatıma kattığın için teşekkürler @Şehmus BAKIR 😊

Ekli dosyayı görüntüle 24447Ekli dosyayı görüntüle 24448

Bahar Y.

Müdavim
Merhabalar,

Yakın zamanda muhabbet kuşumu kaybetmiş olmam sebebiyle yeni bir kuş sahiplenmek için arayış sürecindeyken @Şehmus BAKIR Abi sayesinde Forpus Papağanları ile tanıştım. İlk başta bu tür hakkında pek bilgi sahibi olmamam sebebiyle mesafeli dursam da tanıdıkça sevdim ve tam bana göre oldukları kanısına vardım. Bugün itibariyle ekte fotoğrafını paylaştığım güzelliği Şehmus Abi'den teslim aldım. Henüz isim konusunda kararsısız Kafes Kuşları ailesinden gelecek önerileri de değerlendirmeye alabiliriz. 😊

Birkaç eksiğimiz vardı onları da mamaist.com'dan temin ettik. Buradan ilk alışverişim ve gayet memnun kaldım. Şunları aldım bu arada:

Gerwit (bölünmüş cam şişede)
Entrobac (bölünmüş cam şişede)
Dal darı
Aspur
Mamaist Forpus yemi
Gaga taşı eksiğimiz vardı o da hediye geldi onun içinde ayrıca teşekkürler.

Kuş ve alışveriş görsellerini ekte paylaşıyorum. Tekrar tüm desteklerin ve kendi ellerinle yetiştirdiğin bu güzelliği hayatıma kattığın için teşekkürler @Şehmus BAKIR 😊

Ekli dosyayı görüntüle 24447Ekli dosyayı görüntüle 24448
Sizin adınıza çok sevindim umarım çok çok uzun yıllar sağlıkla sizinle yaşar 🙏
İsim olarakta Kobalt çok yakışır bence 🥰

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Gerçekten çok güzelmis 🙂 yalnız biraz ürkek duruyor o da çok normal. Zamanla en iyi arkadaşınız olacaktır 🤗 sağlıklı ömrü olsun inşallah 🙏🏻

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah hayırlı olsun rengine bayıldım 😍 renginden esinlenerek Çivit ismini öneriyorum 😊 çivit mavisi diye bir renk var ve mavi mor karışımı bir renktir 😇

Aydin E.

Aktif Üye
Gerçekten çok güzelmis 🙂 yalnız biraz ürkek duruyor o da çok normal. Zamanla en iyi arkadaşınız olacaktır 🤗 sağlıklı ömrü olsun inşallah 🙏🏻
Teşekkürler, evet ürkek şu an normal olarak. Bizde kendi haline bıraktık kendini rahat güvende hissedene kadar üzerine gitmemek en dığrusu sanırım. :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aydın kardeşim siz ailece çok merhametli ve hayvanseversiniz ben buna şahit oldum 😊 Yeni aile bireyiniz hayırlı olsun inşallah.sunu da söylemek istiyorum en güzel rengini size ayırdım 4 erkek kardeşten cobalt size nasip olduğu için çok mutluyum Rabbim sizi tekrar üzmesin tüyleri kadar ömrü olsun 🤲

Bahar Y.

Müdavim
Aydın kardeşim siz ailece çok merhametli ve hayvanseversiniz ben buna şahit oldum 😊 Yeni aile bireyiniz hayırlı olsun inşallah.sunu da söylemek istiyorum en güzel rengini size ayırdım 4 erkek kardeşten cobalt size nasip olduğu için çok mutluyum Rabbim sizi tekrar üzmesin tüyleri kadar ömrü olsun 🤲
Aaaa cobalt diye geçiyor demek😂 bende değişik isim önerdim diye seviniyordum🤭

Aydin E.

Aktif Üye
Güzel bakan güzel görürmüş abi eyvallah. Artık bize emanet o, sevgiyi şefkati dibine kadar hissedeceği bir ailesi olacak. :love:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maviş de olabilir ismi