• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Mama Yememe Sorunu

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Neden üç çeşit alacaksınız?

Ben cedenin hem kuru hemde nemlisini kullanıyorum. BF ise hangi türü şu an hatırlamıyorum ama kuru olanı kullanıyorum zaten onun nemlisi yok sanırım.

Bir çeşit alın şimdilik. Kalanlar ziyan olmaz mama yemeye başladıkları zaman diğer mamalarla içerisine katarsınız. Birde mama hazırlarken üzerine aspur akdarı vs koyuyor musunuz?

Şimdi baktım, BF best mamayı kullanıyormuşum ben.

Yamakasi

Aktif Üye

Ben cedenin hem kuru hemde nemlisini kullanıyorum. BF ise hangi türü şu an hatırlamıyorum ama kuru olanı kullanıyorum zaten onun nemlisi yok sanırım.

Bir çeşit alın şimdilik. Kalanlar ziyan olmaz mama yemeye başladıkları zaman diğer mamalarla içerisine katarsınız. Birde mama hazırlarken üzerine aspur akdarı vs koyuyor musunuz?
Anladım. Ama Bf’nin sitede birde best olanı var. Hangisini tercih edeyim. O konuyu hiç sormayın aspur darı hepsini koydum tık yok 😊

Yamakasi

Aktif Üye

Şimdi baktım, BF best mamayı kullanıyormuşum ben.
Peki direk mi veriyorsunuz bf best kuru mamayı yoksa nemlendirip mi veriyorsunuz