Aynen olmazsa öyle yapacağım artık. Nasip. İnan sultan Nike dokunmadı mamaya.
Hani ben takviye olsun beslensinler diye veriyorum. Malum yarın birgün yavru olursa bakım açışından vermeye çalışıyorum yoksaki yemleri + Röhnfried ürünlerinin hepsini veriyorum şaşmadan
Aynen onuda denedim hani severler diye ince rende yaparak mama içine ama yemediler maalesef.
Demek oluyor ki mama olmadan yem ve takviye ile devam. Yapacak birşey yok. Sağlık olsun her kuş aynı değil maalesef. Sağol Mert
Aynen onuda denedim hani severler diye ince rende yaparak mama içine ama yemediler maalesef.
Demek oluyor ki mama olmadan yem ve takviye ile devam. Yapacak birşey yok. Sağlık olsun her kuş aynı değil maalesef. Sağol Mert
Son olarak özellikle dişi muhabbet kuşum ilk önce o öncü oldu ve sonra erkekte yemeye başladı aslında. Ve birde özellikle dişi kuşu elime alınca kolumdaki kulları solucan yada kurt zannediyor koparıyor resmen. Acaba diyorum hani bundan yola çıkarak, kurtlu nemli solucanla mama versem acaba yermi.
Yaşları ilerledikçe beslenme alışkanlıklarını değiştirmek zorlaşıyor. Benim erkek kuş 1 yaşından büyük 5 çeşit mama denedim alıştıramadım Dişi kuşum 3 aylık beautiful food kurtlu mama yiyor içine sadece biber rendeledim şimdiye kadar.
Yaşları ilerledikçe beslenme alışkanlıklarını değiştirmek zorlaşıyor. Benim erkek kuş 1 yaşından büyük 5 çeşit mama denedim alıştıramadım Dişi kuşum 3 aylık beautiful food kurtlu mama yiyor içine sadece biber rendeledim şimdiye kadar.
Ohhh ne güzel MaşAllah şifa olsun inşAllah. Peki dişi kuş yiyince öncülük misali erkekte hiç mi yemiyor yanına gelse bile. Neticede biri yiyince diğerleride yer ve onlarda yemiş olurlar o yüzden soruyorum. Yada hiç sevmediği için ne yaparsak yapalım nafile oluyor tabi oda var.
Kuşlar mamayı yemiyorsa bence doğeu seçim olmadığı içindir. Kendimden örnek verecek olursam ilk önce quik marka yumurtalı mama kullandım ama kuşlarım yemedi. Sonra beautiful food ve cede kullanmaya başladım onu yediler. Sizde bir kaç mama deneyebilirsiniz.
Ohhh ne güzel MaşAllah şifa olsun inşAllah. Peki dişi kuş yiyince öncülük misali erkekte hiç mi yemiyor yanına gelse bile. Neticede biri yiyince diğerleride yer ve onlarda yemiş olurlar o yüzden soruyorum. Yada hiç sevmediği için ne yaparsak yapalım nafile oluyor tabi oda var.
Kuşlar mamayı yemiyorsa bence doğeu seçim olmadığı içindir. Kendimden örnek verecek olursam ilk önce quik marka yumurtalı mama kullandım ama kuşlarım yemedi. Sonra beautiful food ve cede kullanmaya başladım onu yediler. Sizde bir kaç mama deneyebilirsiniz.
Şimdi mamaist sitesindeyim hatta bakalım inşAllah severler. Sağolun. Beatifull food üçüncü mama olacak bakalım hayırlısı. Peki kuru mu nemli mi kullanıyorsunuz.
Arkadaşlar bu arada beatıfull manasını alsam bile iki çeşit almam gerecek. Evde mama doldu. Yemedi kalsın dolapta yada ver kuş besleyen komşuya misali. Ziyan olmaz lakin, şimdi her ihtimale karşı 3 çeşit almam gerecek, kuru, nemli ve kurtlu olanından. Şimdi Buda var yemez ise dağıtacağız.
Bu konuda ikilemdeyim açıkçası