Ekli dosyayı görüntüle 75127
Haftanın bir günü mama günümüz oluyor. Bizimki genelde çarşamba günü, eğer yapamazsam hafasonları oluyor.
Bu seferki menümüzün ana ögesi karidesdi.
Geçen sene ilk yaptığım zaman sevmemişlerdi, ama bu sefer sevdiler sanırım, zira ne zaman yapsam silip süpürüyorlar.
Karidesleri meşe odun kömürü ile birlikte haşladım biraz o yüzden renkleri gri oldu.
Mama içeriğinde yine kızıl darı ve yulaf var.
Diğer malzemeler; kuru meyveler, deve dikeni unu, kinoa unu, doğal tohumlar, yumurta kabuğu parçaları.
İlk kez yaptığım karidesleri sitede paylaşmıştım. Bu sene yeniden yaptım.
Şunu farkettim ilk yaptıklarım marketten alınan soyulmuş, donmuş idi. Lakin bu sefer pazardan tazesini alıp yaptım. Belki şimdi sevmelerinde karidesin taze olmasınında etkisi vardır.