• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Lutino Sultan papağanı cinsiyet

Ceng

Yeni Üye
Sultan papağanın cinsiyetini öğrenmem konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, kuşunuz lutino olduğu için melodik ötüşe bakmak lazım ancak yavru gibi duruyor, melodik ötüş var mı ☺

Ceng

Yeni Üye
Melodik ötüşü yok çok az ıslığa benzer ses çıkarıyor ilk tüy dökümünü gerçekleştirdi 5 aydır benimle üretici erkek olduğunu söyledi kanat altı benekleri kafamı karıştırdı.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Melodik ötüşü yok çok az ıslığa benzer ses çıkarıyor ilk tüy dökümünü gerçekleştirdi 5 aydır benimle üretici erkek olduğunu söyledi kanat altı benekleri kafamı karıştırdı.
O zaman prenses ☺🌸

Ceng

Yeni Üye
Konuşması için erkek almak istedik aylardır bizimle biz ona o bize alıştı tüy dökümü gerçekleşmiş erkek bir eş alsak çift olmaları konuşmalarına veya eğitimine mani olur mu Ankara da sağlıklı üretim yapan bildiğiniz bir yer var mı ayrıca desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Konuşması için erkek almak istedik aylardır bizimle biz ona o bize alıştı tüy dökümü gerçekleşmiş erkek bir eş alsak çift olmaları konuşmalarına veya eğitimine mani olur mu Ankara da sağlıklı üretim yapan bildiğiniz bir yer var mı ayrıca desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Ankara'da bildiğim bir üretici yok maalesef, yavru bir erkek alabilirsiniz video açarsınız zamanla konuşur ☺ @Demet bükay hocam belki Ankarada bildiği bir üretici vardır 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba iskitlerde Bor ticaret var sağlıklı kuşlar geliyor, aileler bırakıyor, Tuba hocamıza ordan temin ettik geçen hafta şuan kuluçkadalar, yem toptancısı çok da güzel bakıyorlar kuşlara
Tavsiye ederim uygun fiyata temin edersiniz,
İskitlerde Opet in 3-4 bina arkasında solda kalıyor, pazar günleri açık saat 4 e kadar, Serkan bey Yusuf bey Musa abi var 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hatta aracınız varsa kuşu da götürün baksınlar😊

ozi06

Yeni Üye
CİNSİYETİ HAKKINDA FİKRİ OLAN VAR Mİ 2025 DOĞUMLU SİYAH BİLEZİK NERDEYSE HİÇ ÖTMESİ CİYAKLAMADI BİLE

Ekli dosyalar

Hamdi

Aktif Üye
Yardımsever üye
CİNSİYETİ HAKKINDA FİKRİ OLAN VAR Mİ 2025 DOĞUMLU SİYAH BİLEZİK NERDEYSE HİÇ ÖTMESİ CİYAKLAMADI BİLE
Forumdakilerden hep duyduğum kadarıyla ötüş öğretmediyseniz ötmezmiş ama öğretmeye çalıştığınız halde ötmediyse dişi olabilirmiş kanat altı beneklerine de bakabilirsiniz ama albinoların mor veya uv ışıkla bakılıyor diye duydum yine de yardımcı olacaklardır

Üst Alt