Melodik ötüşü yok çok az ıslığa benzer ses çıkarıyor ilk tüy dökümünü gerçekleştirdi 5 aydır benimle üretici erkek olduğunu söyledi kanat altı benekleri kafamı karıştırdı.
Melodik ötüşü yok çok az ıslığa benzer ses çıkarıyor ilk tüy dökümünü gerçekleştirdi 5 aydır benimle üretici erkek olduğunu söyledi kanat altı benekleri kafamı karıştırdı.
Konuşması için erkek almak istedik aylardır bizimle biz ona o bize alıştı tüy dökümü gerçekleşmiş erkek bir eş alsak çift olmaları konuşmalarına veya eğitimine mani olur mu Ankara da sağlıklı üretim yapan bildiğiniz bir yer var mı ayrıca desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Konuşması için erkek almak istedik aylardır bizimle biz ona o bize alıştı tüy dökümü gerçekleşmiş erkek bir eş alsak çift olmaları konuşmalarına veya eğitimine mani olur mu Ankara da sağlıklı üretim yapan bildiğiniz bir yer var mı ayrıca desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Ankara'da bildiğim bir üretici yok maalesef, yavru bir erkek alabilirsiniz video açarsınız zamanla konuşur @Demet bükay hocam belki Ankarada bildiği bir üretici vardır
Merhaba iskitlerde Bor ticaret var sağlıklı kuşlar geliyor, aileler bırakıyor, Tuba hocamıza ordan temin ettik geçen hafta şuan kuluçkadalar, yem toptancısı çok da güzel bakıyorlar kuşlara
Tavsiye ederim uygun fiyata temin edersiniz,
İskitlerde Opet in 3-4 bina arkasında solda kalıyor, pazar günleri açık saat 4 e kadar, Serkan bey Yusuf bey Musa abi var
Forumdakilerden hep duyduğum kadarıyla ötüş öğretmediyseniz ötmezmiş ama öğretmeye çalıştığınız halde ötmediyse dişi olabilirmiş kanat altı beneklerine de bakabilirsiniz ama albinoların mor veya uv ışıkla bakılıyor diye duydum yine de yardımcı olacaklardır
Daha yaşı çok küçük benekli kanatları var fakat tüy dökümü geçirmemiş yaşı zaten küçük duruyor küçücük ağzı var çatı kemiği kontrolü en sağlıklı ve kesindir . Eğer iki kemir ucu 1 1.5 cm ise dişi 1cmden daha küçük 0.5cm civarı ise erkektir. Normalde gri kafalar dişidir ama dediğim gibi yaşı küçük olduğu ve tüy dökümü geçirmediği için belki kafası sarıya dönebilir.
Evinize huzur getirsin tüyü kadar ömrü olsun inşallah . Şuan emin olmamakla beraber erkek diyorum ben. 4 .5 aylık olduğunda daha kesinleşir siz hergün sabah 10 dk melodi açın dinlesin
Evinize huzur getirsin tüyü kadar ömrü olsun inşallah . Şuan emin olmamakla beraber erkek diyorum ben. 4 .5 aylık olduğunda daha kesinleşir siz hergün sabah 10 dk melodi açın dinlesin