• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Lütfen yardım edin

gokorap

Yeni Üye
6-7 yaşında muhabbet kuşum.Yaklaşık 3 haftadır ishali var.İlk önce ishal ilacı aldık iyi gelmedi.Daha sonra veterinere götürdük bağırsak enfeksiyonu dedi ve antibiyotik ve proviyotik verdi.Bugün az önce kuşumu elime alınca(normalde asla elimizde durmaz) böyle bir şey fark ettim.Gagasının üstünde de çok az bir beyazlık var sanki.Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Antibiyotik ve probiyotik isim olarak nedir bilginiz var mı. Ve kaç gün kullandınız. Ayrıca ben beyazligi anlayamadım.ama hocalarımız gordugunde yorumlarini sunar. Geçmiş olsun.

gokorap

Yeni Üye
Antibiyotik ve probiyotik isim olarak nedir bilginiz var mı. Ve kaç gün kullandınız. Ayrıca ben beyazligi anlayamadım.ama hocalarımız gordugunde yorumlarini sunar. Geçmiş olsun.
Probiyotiğin ismi probio life ob,antibiyotiğin ismini bilmiyorum çünkü şırıngaya çekip verdiler.Antibiyotiği 2 gündür falan kullanıyoruz.

Son düzenleme:

Yigit K.

Paylaşımcı
İlacı nasıl bir zaman aralığında veriyorsunuz?

gokorap

Yeni Üye
Bugün sabah tekrar veterinere götürdük.Tümör olduğunu söyledi.Dışkılama yapmamıştı zaten dün hiç.Veteriner dışkıyı biraz temizlemeye çalıştı ama malesef aramızdan ayrıldı pamuk.Çok üzgünüm yazan herkese teşekkür ederim.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😔 🙏🏻

Yigit K.

Paylaşımcı
Bugün sabah tekrar veterinere götürdük.Tümör olduğunu söyledi.Dışkılama yapmamıştı zaten dün hiç.Veteriner dışkıyı biraz temizlemeye çalıştı ama malesef aramızdan ayrıldı pamuk.Çok üzgünüm yazan herkese teşekkür ederim.
Başınız sağolsun...

Bahar Y.

Müdavim
Başınız sağ olsun, belki şuan bu fikir size çok uzak geliyordur ama yeni bir cana yuva olmak çok iyi gelecektir

Üst Alt