• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et LÜTFEN CEVAPLARMISINIZ HAPŞURUYOR

Nilss

Yeni Üye
Kuşum sürekli hapşuruyo bunu daha öncede yazdım kimse cevaplamadı sürekli durmadan hapşuruyor hali yerinde neşeli hiç bir hastalık belirtisi yok fakat çok hapşuruyor 1 saatte 20 defa hapşuruyor ve gagasını siliyor hapşurduğunda sulu bir hapşuruğu var elime hapşurdu su olarak 1 haftadır hapşuruğu devam etmekte vitamin koyuyorum suluğuna geçmiyor protein alsın diye azcık yumurta sarısıda yedirdim kakası normal önerebileceğiniz vitamin var mı lütfen ne iyi gelir soğuk aldı galiba klimalı odada duruyordu anlayınca odama aldım yaklaşık 4 5 gündür odamda duruyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekler misiniz.

Takviye kullanıyor musunuz?

Üşütmüş olabilir. Kekik çayı demleyip suluğuna koyun ayrıca gagasına doğru fısfıs yapın iyi gelir.

Nilss

Yeni Üye
Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekler misiniz.

Takviye kullanıyor musunuz?

Üşütmüş olabilir. Kekik çayı demleyip suluğuna koyun ayrıca gagasına doğru fısfıs yapın iyi gelir.
Teşekkür ederim sadece 1 tane vitamin var multivit onu kullanıyorum baska bi vitamin önerebilirmisiniz kekik çayı ne kadar suluğuna koymalıyım tamamını mı? Bir de hastalıklara karşı güçlü olması için yani hasta olmasını en aza indircek bir vitamin varsa önerebilirmisiniz Streamable kullanmayı bilmiyorum ama kakası yeşil ve beyaz geçenlerde kakası suluydu ama gittikçe düzeldi kakasını devamlı kontrol ettim hep yaptığı dışkıyı yapıyor sadece hapşuruk ve gagasını çok siliyor bi de kaşınması var

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Videosunu görürsek durumunu daha iyi anlarız. Dışkısının da resmini çekip atabilir misiniz ☺

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Bu takviyeleri kullanmanızı tavsiye ederim.
Profesyonel ürünlerdir.

Mamaist.cok dan alabilirsiniz.

Nilss

Yeni Üye

Bu takviyeleri kullanmanızı tavsiye ederim.
Profesyonel ürünlerdir.

Mamaist.cok dan alabilirsiniz.
Teşekkürlerr

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Teşekkür ederim sadece 1 tane vitamin var multivit onu kullanıyorum baska bi vitamin önerebilirmisiniz kekik çayı ne kadar suluğuna koymalıyım tamamını mı? Bir de hastalıklara karşı güçlü olması için yani hasta olmasını en aza indircek bir vitamin varsa önerebilirmisiniz Streamable kullanmayı bilmiyorum ama kakası yeşil ve beyaz geçenlerde kakası suluydu ama gittikçe düzeldi kakasını devamlı kontrol ettim hep yaptığı dışkıyı yapıyor sadece hapşuruk ve gagasını çok siliyor bi de kaşınması var
Merhaba, streamable.com sitesine giriyorsunuz, upload video yazar oradan videonuzu yüklüyorsunuz, video yüklendikten sonra çıkan linki copy diyip burada yazı yazma kısmına yapıştırıp gönderin :)

Üst Alt