• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başım dertte lütfen yardım

cigdem-18

Aktif Üye
Arkadaşlar

1 yaşını biraz geçgin erkek mıhabbet kuşum var kafesibdeki oyuncağınj sahiplendi onu alsak bile dışarıda oyuncak en kötü ihtimal saçımız ne bulursa kur yapıyo esas kötüsü yem kusuyor kur için sanırım ve kilo kaybetmeye başladı çok çaresiziz nolur yardım edin

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba bazı kuşların libidosu yüksek oluyor yani gördüğü bulduğu neredeyse her cisime kusar kur yapar. Bunu tamamen engelleyemezsiniz ama yanına bir eş alabilirsiniz.

cigdem-18

Aktif Üye
Yani saçımdaki topuza bile :((( oğlumun saçlarına ne yapacağımızı şaşırdık yediği tüm yemleri öbekli öbekli çıkartıyor ölmesinden endişe ediyoruz

cigdem-18

Aktif Üye
Şimdi biz 1 tane aldık ben böyle handikapları sonradan araştırdıkça öğrendim 2.kuşu almak v.s bilemiiyorum zor çokta müsait de değil ev durumu inanın zor durumda kaldık

cigdem-18

Aktif Üye
Hadi kafesteki oyuncağınj çıkartalım ama çocuk herşeye kur yapıyor her yer yem öbekleri

cigdem-18

Aktif Üye
Kafes tabanındaki peçeteleri alalım diye çektik inanın şok olduk bütün yemliği kusmuş nerdeyse

sevgi25

Aktif Üye
Ayy çok üzüldüm inanın eş olunca daha mutlular kuşlar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bu kadar kusma pek sağlıklı değil. Videosunu ve temiz beyaz peçeteye dört beş tane yeni yapılmış dışkıları görebilir miyiz.

cigdem-18

Aktif Üye
Şu an pek net çekemiyorum ama dışkıda bi problem yok gibi her zaman ki dışkılama yani yem kusması ki oda şöyle yemler arasında sıvı yok birlelmiş yem taneleri sanki eli değdirince ayrılıyolar

cigdem-18

Aktif Üye
Dişi alsak ben olayı büyütmekte istemiyorum biz kendi kuşumuzu alırkken bunlardan bahsedilmedi evde bir canlı besleyelim arkadaş olsun diye aldık ki hep açık dışarda bizimle ama ben bu durumu büyütmek istemiyorum ki eşimde pek sıcak bakmıyor ne yapacağız bir kısırlaştırma gibi bi durum yokmu acaba

cigdem-18

Aktif Üye
Açıkçası alırken erkek kuş alın konuşsun falan dediler bizde öyle yaptık erkek yavru aldık evet konuşmaya başladı iyi de bakıyoruz hep dışarıda bizimle ama şimdi 2. Kuşu almakta istemiyorum

budgiesandcats

Yeni Üye
Dişi alsak ben olayı büyütmekte istemiyorum biz kendi kuşumuzu alırkken bunlardan bahsedilmedi evde bir canlı besleyelim arkadaş olsun diye aldık ki hep açık dışarda bizimle ama ben bu durumu büyütmek istemiyorum ki eşimde pek sıcak bakmıyor ne yapacağız bir kısırlaştırma gibi bi durum yokmu acaba
Küçücük canlılar nasıl kısırlaştırılsın hanımefendi? Kedide bile narkoz alımı sıkıntı kuşu hiç düşünemiyorum.
Hayat böyle çocuk sahibisiniz eminim ki bahsedilmemiş ama yaşadığınız şeyler vardır onda şaşırmıyorsunuz da kuşta niye şaşırıyorsunuz ki.
Erkek kuşun doğası dişinin etrafında şekilleniyor lütfen biraz araştırma yapın video izleyin almadan önce elinizden telefonları mı alıyorlar anlamadım ben.
Almışsınız elinizden geldiği kadar iyi bakmalısınız bir dişi dünyanın sonu değil. Onun da ihtiyacı kendine yarenlik edecek bir karşıt cins.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Salya vs yoksa tane tane ise dışkılar problemli değilse kur kusması kuvvetli ihtimal. Dediğim gibi her kuşun hormonal süreçleri bir olmuyor. Dişi kuş almak istemiyorsanız mümkün mertebe çevresindeki cisim nesne vs kaldıracaksınız ona rağmen olmuyorsa da ona artık yapacak bir şey yok.

cigdem-18

Aktif Üye
Küçücük canlılar nasıl kısırlaştırılsın hanımefendi? Kedide bile narkoz alımı sıkıntı kuşu hiç düşünemiyorum.
Hayat böyle çocuk sahibisiniz eminim ki bahsedilmemiş ama yaşadığınız şeyler vardır onda şaşırmıyorsunuz da kuşta niye şaşırıyorsunuz ki.
Erkek kuşun doğası dişinin etrafında şekilleniyor lütfen biraz araştırma yapın video izleyin almadan önce elinizden telefonları mı alıyorlar anlamadım ben.
Almışsınız elinizden geldiği kadar iyi bakmalısınız bir dişi dünyanın sonu değil. Onun da ihtiyacı kendine yarenlik edecek bir karşıt cins.
Kısırlaştırma derken aslında ifade edemedim mesela hormonları biraz yavaşlatıcak bir damla v.s olabilir anlamında sordum siz de hemen yargılama yapmayın bu şekilde benim sorduğum sorunun cevabını aslı hanım gayet güzel vermiş kaldırın oyuncakları demiş biz de dağdan inmedik dişi almayı tabii ki düşündüm ama benim sorum başka hemen böyle bi yargılama bi telefondamı yok bakmadınız sanki çocuk azarlar gibi ben tecrübesiz olduğum için burada bilgi almayı amaçlıyorum sizin gibi biri bişi yazsada azarlasam diye bakan insanlar yüzünden yazmaya da korkar olduk hayatı çocuğu falan karıştırıpta başka yere çekmeyin konuyu...

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kısırlaştırma derken aslında ifade edemedim mesela hormonları biraz yavaşlatıcak bir damla v.s olabilir anlamında sordum siz de hemen yargılama yapmayın bu şekilde benim sorduğum sorunun cevabını aslı hanım gayet güzel vermiş kaldırın oyuncakları demiş biz de dağdan inmedik dişi almayı tabii ki düşündüm ama benim sorum başka hemen böyle bi yargılama bi telefondamı yok bakmadınız sanki çocuk azarlar gibi ben tecrübesiz olduğum için burada bilgi almayı amaçlıyorum sizin gibi biri bişi yazsada azarlasam diye bakan insanlar yüzünden yazmaya da korkar olduk hayatı çocuğu falan karıştırıpta başka yere çekmeyin konuyu...
Vücudun ana kan damarları oradan geçtiği için ve böbreğin üst kısmına neredeyse bitişik olduğu için ve karın kısmını hava keseleri kapladığı için maalesef ki muhabbet kuşu gibi minik canlıları kısırlaştırmak imkansız ☺

Üst Alt