• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Lunito sultan papağanim dişi mi erkek mi

ezgi99

Paylaşımcı
Üç gün üst üste verebilirsiniz. Ama neden kustuğunu tespit etmek önemli. Üşüttümü yoksa yediği birşey mi dokundu. Genel olarak gözlemleyin lütfen.
Cuma günü bt amin forte günü olarak belirledi Şehmus bey yanlış değilsem mamaist aldım yani düzelmezse cuma günü bt amin forte yerine entrobac versem sorun olmaz o zaman

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Yumurta kafeste kaç saat durdu

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Cuma günü bt amin forte günü olarak belirledi Şehmus bey yanlış değilsem mamaist aldım yani düzelmezse cuma günü bt amin forte yerine entrobac versem sorun olmaz o zaman
B vitaminini erteleyebilirsiniz sıkıntı yok. Bugün başlayın entrobac

ezgi99

Paylaşımcı
Ben sizin dediğiniz gibi o günden vermeye başladım şuan dışkıları normale döndü belki çok az bir sulu çıkıyor oda düzelir diye düşünüyorum yarına bt amin forte başlayabilirim demi bi zararı olmaz hani genelde arada bir gün ara ile vermemi söyledi Şehmus bey o yüzden dedim

Ekli dosyalar

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Ben sizin dediğiniz gibi o günden vermeye başladım şuan dışkıları normale döndü belki çok az bir sulu çıkıyor oda düzelir diye düşünüyorum yarına bt amin forte başlayabilirim demi bi zararı olmaz hani genelde arada bir gün ara ile vermemi söyledi Şehmus bey o yüzden dedim
Bugün temiz su verdiyseniz yarın verebilirsiniz

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Yok şuan suyunda entrobac var 11 gibi degistircem suyunu temiz su koycam yarın sabah bt amin forte koyabilir im o zaman
Hayır yarın temiz su verin cumartesi koyarsınız BT amin Forte en 1 gün temiz su verilmeli

ezgi99

Paylaşımcı
Hayır yarın temiz su verin cumartesi koyarsınız BT amin Forte en 1 gün temiz su verilmeli
O zaman düzen bozuluyor ben iyisi 3 gün hiç bir şey vermiyeyim temiz su kalsın pazartesi programa göre devam ederim geri cumartesi verisem pazartesi gerwit gunu cuma günü bt amin forte günü yani o zaman cumartesi veririm pazartesi geri normal düzene dönebilir im

Son düzenleme:

ezgi99

Paylaşımcı
Vitaminlerin kafeste kalma süresi 8 saattir. Şimdi çıkarabilirsiniz artık
Tamam o zaman şimdi çıkarayim cumartesi bt amin forte veririm pazartesi geri normal düzene dönebilir im
Pazartesi gerwit
Çarşamba entrobac
Cuma bt amin Forte

ezgi99

Paylaşımcı
Vitaminlerin kafeste kalma süresi 8 saattir. Şimdi çıkarabilirsiniz artık
Yaa dışkısı kuşumun düzelmişti ama tam degildi şimdi tekrar ishal yapmaya başladı yarın entrobac geri başlasam sorun olur mu

ezgi99

Paylaşımcı
Kuşumun dışkısı düzelmişti ama tam değildi şimdi tekrar ishal oldu yani tam oturmadi bazen sulu çıkıyor bazen hafif katı yarın entrobac baslasam sorun olmaz demi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşumun dışkısı düzelmişti ama tam değildi şimdi tekrar ishal oldu yani tam oturmadi bazen sulu çıkıyor bazen hafif katı yarın entrobac baslasam sorun olmaz demi
Temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekler misiniz. Neler yiyor gün içinde.

Üst Alt