Teşekkür ederimBaşınız sağ olsun
Teşekkür ederimBaşınız sağ olsun
Hem de nasıl... Ev bomboş oldu. Teşekkür ederimBaşınız sağ olsun, yoklukları gercekten cok sert bir sekilde hissediliyor
Teşekkür ederim, Rabbim uzun, sağlıklı ömürler versin inşallahBaşınız sağolsun bende de var bir tane 20-23 senedir bende yaşlandı artık ama ilk günki gibi bakıyorum. Gerçekten yerleri ayrı. 5-6 yaşında evlat edinmiştim bende. Tam bir arkadaş gibi.
Ne gibi bir dongu oluatu benimde kusuk dunden beri halsizKursak mantarı Teşekkur ederim
Sizin de başınız sağolsun Aynı süreçteyiz bomboş hissediyorumBaşınız sağ olsun benimde dün muhabbet kuşum vefat etti. Kendi ellerimle toprağa gömdüm. İçimde büyük bir boşluk hissi var. Ondan kalan tek şey anılar oldu.🥹
Ağzından kan geldi, dışkı analizinde kursak mantarı dediler. Ancak maalesef ki dün öldükten sonra anladım ki sanırım gırtlak kısmında granülom oluşturmuş. O patlayınca vefat ettiNe gibi bir dongu oluatu benimde kusuk dunden beri halsiz
Nerede ikamet ediyorsunuz? Bir de video çekip streamble.com üzerinden atabilir misinizBenimde bugun nefes alis verisi cok kursagi sisip iniyor sanki
Arayıp götürün çünkü o şekilde nefes alıp vermesi normal değilBoludayim burda kus veterineri yok malesef ki
Çok teşekkür ederimBaşınız sağolsun çok üzüldüm
Başınız sağolsun bilirim o acıyı..Maalesef bugün canım oğlum, limonumu kaybettim. Ne yapacağımı bile bilmiyorum. Resmen ev bomboş kaldı. Umarım gittiğin yerde mutlu olursun canım oğlum... Ekli dosyayı görüntüle 70694
Çok teşekkür ederimBaşınız sağolsun bilirim o acıyı..
Çok teşekkür ederim, sizin de başınız sağolsun İki papağanım daha var şimdi onlara bakacağım artıkGeçmiş olsun, başınız sağolsun. Ben de sizin kuşunuzla adaş olan Limon adlı muhabbet kuşumu geçtiğimiz ay yine aynı hastalıktan (kursak mantarından) dolayı kaybettim. Dayımın hediye ettiği, çok sakin, nazik bir kuştu. Kayıpları çok üzücü oluyor, bu sebepten dolayı sizi çok iyi anlıyorum. Belki yeni bir kuş almak üzüntünüzü hafifletebilir ve içinizdeki boşluğun giderilmesine yardımcı olur. İnşallah şu anda bulunduğu yerde daha mutludur Limoncuk
Başınız sağolsun, Allah afetlerden hepimizi korusun inşAllah İnşallah sizin kuşunuz da sağlığına kavuşur bir an önce Teşekkür ederimBasiniz sagolsun benimde kusumun adi limondu 11 ilin yikildigi zaman bizde deprem yasadik baya sarsinti oldu kopegimi limonu alip arabaya kostum baya zaman arabada kaldık battaniyesi vardi tekrar eve gectikten 5 gun sonra kaybettim 7 yasindaydı uzun zaman kus almamistim kukis aldik 1 sene once oda hastalandi iste istemem kotu sonuc yasansin