• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Limona Veda..

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun bende de var bir tane 20-23 senedir bende yaşlandı artık ama ilk günki gibi bakıyorum. Gerçekten yerleri ayrı. 5-6 yaşında evlat edinmiştim bende. Tam bir arkadaş gibi.
Teşekkür ederim, Rabbim uzun, sağlıklı ömürler versin inşallah 🤲

Nuraysd

Yeni Üye
Başınız sağ olsun benimde dün muhabbet kuşum vefat etti. Kendi ellerimle toprağa gömdüm. İçimde büyük bir boşluk hissi var. Ondan kalan tek şey anılar oldu.🥹

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun benimde dün muhabbet kuşum vefat etti. Kendi ellerimle toprağa gömdüm. İçimde büyük bir boşluk hissi var. Ondan kalan tek şey anılar oldu.🥹
Sizin de başınız sağolsun 😞 Aynı süreçteyiz bomboş hissediyorum 😞

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ne gibi bir dongu oluatu benimde kusuk dunden beri halsiz😔
Ağzından kan geldi, dışkı analizinde kursak mantarı dediler. Ancak maalesef ki dün öldükten sonra anladım ki sanırım gırtlak kısmında granülom oluşturmuş. O patlayınca vefat etti

ebrulihayat

Yeni Üye
Benimde bugun nefes alis verisi cok kursagi sisip iniyor sanki

ebrulihayat

Yeni Üye
Boludayim burda kus veterineri yok malesef ki

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Başınız sağolsun çok üzüldüm 😔

sdeniz14

Aktif Üye
Geçmiş olsun, başınız sağolsun. Ben de sizin kuşunuzla adaş olan Limon adlı muhabbet kuşumu geçtiğimiz ay yine aynı hastalıktan (kursak mantarından) dolayı kaybettim. Dayımın hediye ettiği, çok sakin, nazik bir kuştu. Kayıpları çok üzücü oluyor, bu sebepten dolayı sizi çok iyi anlıyorum. Belki yeni bir kuş almak üzüntünüzü hafifletebilir ve içinizdeki boşluğun giderilmesine yardımcı olur. İnşallah şu anda bulunduğu yerde daha mutludur Limoncuk 🥀

ebrulihayat

Yeni Üye
Basiniz sagolsun benimde kusumun adi limondu 11 ilin yikildigi zaman bizde deprem yasadik baya sarsinti oldu kopegimi limonu alip arabaya kostum baya zaman arabada kaldık battaniyesi vardi tekrar eve gectikten 5 gun sonra kaybettim 7 yasindaydı uzun zaman kus almamistim kukis aldik 1 sene once oda hastalandi iste istemem kotu sonuc yasansin😔

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun, başınız sağolsun. Ben de sizin kuşunuzla adaş olan Limon adlı muhabbet kuşumu geçtiğimiz ay yine aynı hastalıktan (kursak mantarından) dolayı kaybettim. Dayımın hediye ettiği, çok sakin, nazik bir kuştu. Kayıpları çok üzücü oluyor, bu sebepten dolayı sizi çok iyi anlıyorum. Belki yeni bir kuş almak üzüntünüzü hafifletebilir ve içinizdeki boşluğun giderilmesine yardımcı olur. İnşallah şu anda bulunduğu yerde daha mutludur Limoncuk 🥀
Çok teşekkür ederim, sizin de başınız sağolsun😞 İki papağanım daha var şimdi onlara bakacağım artık 🙏

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Basiniz sagolsun benimde kusumun adi limondu 11 ilin yikildigi zaman bizde deprem yasadik baya sarsinti oldu kopegimi limonu alip arabaya kostum baya zaman arabada kaldık battaniyesi vardi tekrar eve gectikten 5 gun sonra kaybettim 7 yasindaydı uzun zaman kus almamistim kukis aldik 1 sene once oda hastalandi iste istemem kotu sonuc yasansin😔
Başınız sağolsun, Allah afetlerden hepimizi korusun inşAllah 🤲 İnşallah sizin kuşunuz da sağlığına kavuşur bir an önce 🤲 Teşekkür ederim 🙏

mert10

Aktif Üye
Başınız sağolsun ben de Şirin'imi kaybedince çok etkilenmiştim, gittikleri yerler cennet tek temennimiz o...