Çok teşekkür ederim.. Öylelerdir umarımBaşınız sağolsun ben de Şirin'imi kaybedince çok etkilenmiştim, gittikleri yerler cennet tek temennimiz o...
Çok teşekkür ederim.. Öylelerdir umarımBaşınız sağolsun ben de Şirin'imi kaybedince çok etkilenmiştim, gittikleri yerler cennet tek temennimiz o...
Rica ederim, çok sağolun sizler de. Kanatlı dostlarımıza da uzun ve sağlıklı bir ömür dilerimÇok teşekkür ederim, sizin de başınız sağolsun İki papağanım daha var şimdi onlara bakacağım artık
Amin, inşallah 🤍Rica ederim, çok sağolun sizler de. Kanatlı dostlarımıza da uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim
Teşekkür ederimBaşınız sağ olsun
Gerçekten en zor anı. Evladın gibi oluyor, bir parçan oluyor Teşekkür ederimBaşınız sağ olsun. Gerçekten bir kuş beslemenin en zor kısmı bu olmalı.
Çok teşekkür ederim Elimden geleni yaptım, keşke daha çok şey yapabilseydim ama kurtarmaya gücüm yetmediBaşınız sağ olsun, sabırlar diliyorum Emeğinize sağlık, eminim ki ona çok güzel bir yuvaydınız
Çok teşekkür ederimBaşınız sağ olsun
Teşekkür ederimBaşınız sağolsun
başınız sağolsun çok üzücü maalesef insan unutamıyorTeşekkür ederim
Teşekkür ederim maalesef öylebaşınız sağolsun çok üzücü maalesef insan unutamıyor