• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Limon beyin ilk kelimesi

Limonbey33

Tutkulu
Kuşum öğrendiği kelimeyi ben tekrarlamazsam eğer unutur mu?görmemişin bir kuşu olmuş o da aşkım demiş🤭😄

Mert.

Eski Forumcu
Unutabilir oyuzden onla konuşun oyuzden kus maşallah iyi söylüyor

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşum öğrendiği kelimeyi ben tekrarlamazsam eğer unutur mu?görmemişin bir kuşu olmuş o da aşkım demiş🤭😄
Unuttuklarını sanmıyorum, kelime haznesi genişledikçe eski öğrendiklerini daha az söylüyorlar. Son öğrendiklerini daha sık tekrarlıyorlar.

Mert.

Eski Forumcu
Birde soylemeyimce çok tekrarlamiyor oyuzden unutuyorlar diyom

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben aylardır öğrendigi kelimeleri tekrarlamıyorum ama yeni öğrenmiş gibi hep maşallah konuşuyor. Bende unutacaklarini düşünmüyorum. Ama şöyle bir şey duymuştum yaş aldıkça konuşmaları azalıyormuş. Ama yine de arada hatırlatmakta fayda var 🖐🏻

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben aylardır öğrendigi kelimeleri tekrarlamıyorum ama yeni öğrenmiş gibi hep maşallah konuşuyor. Bende unutacaklarini düşünmüyorum. Ama şöyle bir şey duymuştum yaş aldıkça konuşmaları azalıyormuş. Ama yine de arada hatırlatmakta fayda var 🖐🏻
Azalmasın 😏 Benim oğlan 1 aydır sürekli “üç kere beş on beş” diyordu sıkılmış şimdi teee geçen sene öğrendiği cümlelere geri döndü kendiliğinden😁 Cümle diyorum çünkü kelime kesmiyor bir süre sonra, coştukça coşuyorlar sizin de öyle olacak @Limonbey33

Limonbey33

Tutkulu
Azalmasın 😏 Benim oğlan 1 aydır sürekli “üç kere beş on beş” diyordu sıkılmış şimdi teee geçen sene öğrendiği cümlelere geri döndü kendiliğinden😁 Cümle diyorum çünkü kelime kesmiyor bir süre sonra, coştukça coşuyorlar sizin de öyle olacak @Limonbey33
Ah çok sevindim çok heyecanlanıyorum sizler böyle dedikçe,şimdi ilk başta aşkımı iyice oturtmaya çalışıyorum diğer kelimeler sonra ins😊daha sonra belki cümle de kurar🤭

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben aşkıma odaklandigimdan cicikus algılayadim🤭bir de çok az soylemisimdir aslında cicikusu yine de kaptı demek ki🤭🧿
Bi 9. Saniyede çok hafif söylüyor, bir de 15. Saniyede birkaç tane öpücük atıyor öpücüklerden sonra çok net diyor 😅

Limonbey33

Tutkulu
Bi 9. Saniyede çok hafif söylüyor, bir de 15. Saniyede birkaç tane öpücük atıyor öpücüklerden sonra çok net diyor 😅
Daha dikkatli dinlicem😄YouTube'dan dinlettigim videoda kadın arada öpücük atıyor ondan kaptı sanırım,bunlar çok komik ve tatlılar ya gerçekten Allah hepsine sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah 🙏🧿

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Size üzücü bir şey söyleyim. Eşiyle anlaşınca öğrendiği kelimeleri söylemeyi bırakacak. Tecrübeyle sabit. 😔
Eskiden eşine kur yaparken diyordu, artık onu da söylemiyor.

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Masallah darısı bizimkine❤

Limonbey33

Tutkulu
Size üzücü bir şey söyleyim. Eşiyle anlaşınca öğrendiği kelimeleri söylemeyi bırakacak. Tecrübeyle sabit. 😔
Eskiden eşine kur yaparken diyordu, artık onu da söylemiyor.
Öyle mi😔ya daha yeni yeni öğreniyor şuan aslında,eş beğendim alicam ama dediğiniz gibi olursa diye de tereddüt etmiyor değilim 🤔