limon10eylül
Yeni Üye
muhabbet kusum 3.5 4 yaşlarında ilk zamanlar hareketli baya deli dolu bi kuşlu ilk 2 sene fakat sonra birşey oldu uzun yol geçirdi başka kuslarla tanıstı o arada baska evde kaldı birşey oldu bi anda bozuldu kafeste yerde yatıyor sıcak yerlere kafasını sokuyor konusmuyor uçmuyor uçarken dusuyodu buyüzden hep koşarak yürüyerek gidiyo normal günlükde tünekde duruyordu fakat geceleri yere yatıp boynuna sokuyordu ruzgarda birakmıyorum bu sekilde 1 yıldır duruyodu taki 9 eylülü 10 eylüle bağlayan geçeye kadar 10 rylül saat 1.30 gibi yatmadan once sonkez bakıyordum yerde yatıyordu kanatı acık sekilde öldü sandım elime aldım ama felç gibi düşüyor hareket etmiyor felçli birisi gibi izliyordı kalbi atiyo nefrs alıyodu o an ölcegini anladım çaresizlikle öptüm kokladım son kez kafesine bıraktım uyudum ağlamaktan yüzüm kurudu sabah yine aynı şekilde felçliydi veterinete. gotürdük gece götürmedim ailem izin vermedi yalvarsamda veteriner 2 3 şey zırvalayıp dolandırdo bildiğiniz kalbini dinlerkende öldü bianda cok üzüldüm sizce neden olabilir