• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Limon 2 aydır hasta

İsmailalkan

Yeni Üye
Yaklaşık 3 yaşında olan erkek muhabbet kuşum 2 aydır hasta ! kafesinin içinde yerinde duramayan sürekli hareket halinde olan,kafesinden çıkınca çok iyi uçabilen, 8_10 kelime konuşabilen kuşum bunların hiç birini yapmıyor. Eski iştahı neşesi yok konuşmuyor ötmüyor nerdeyse uçamıyor bile. Uçarken çok çabuk yorulup sağ sola çarpıyor vik vik diye ses çıkartıyor. Kafesinin içinde öylece oturuyor kanatları da titriyor.
Çok anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim Annem yalnız kalmasın diye almıştım bir üyemiz gibi oldu limon.
İmmune plus verdi kuşu aldığım yer kuruluk gibi durmuyor kuruluk olsa böyle olmaz dedi.

EnesGenç

Eski Forumcu
Yaklaşık 3 yaşında olan erkek muhabbet kuşum 2 aydır hasta ! kafesinin içinde yerinde duramayan sürekli hareket halinde olan,kafesinden çıkınca çok iyi uçabilen, 8_10 kelime konuşabilen kuşum bunların hiç birini yapmıyor. Eski iştahı neşesi yok konuşmuyor ötmüyor nerdeyse uçamıyor bile. Uçarken çok çabuk yorulup sağ sola çarpıyor vik vik diye ses çıkartıyor. Kafesinin içinde öylece oturuyor kanatları da titriyor.
Çok anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim Annem yalnız kalmasın diye almıştım bir üyemiz gibi oldu limon.
İmmune plus verdi kuşu aldığım yer kuruluk gibi durmuyor kuruluk olsa böyle olmaz dedi.
Kus ucamam Sebebi yağlanmış olabilir.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışkı fotografida ekleyin bakalim. Ne gibi durumlar var kusma yem yememe aşırı su içme vs

İsmailalkan

Yeni Üye
2 ay önce kusma ile başlayan bir süreçti daha öncede olmuştu eş istiyor diye yorumlamıştık. Daha sonra eskisi gibi yem yememeye başladı. normalde iştahlı bir kuştur darıyı bile doğru düzgün yemiyor. Konuşmamaya ve ötmemeye başladı. İnsan ilişkileri çok iyiydi elime bile gelmeye korkuyor. Uçmayı yeni öğrenen bir kuş gibi sağa sola çarpıyor ve çok çabuk yorulup vik vik diye ses çıkartıyor. Kafesin içinde sessiz sessiz ötüyor. Şuanda yem yiyor fakat eskisi gibi değil. Şöyle bir durum var 14 aylık bir oğlum var kuşla oynamayı çok istiyor birlikte kafesin dışından seviyoruz. Kafesi bazen sallıyor falan ama bu durumdan dolayı gerileme olmuş olabilir mi ?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Güncel diski fotoğrafı atarmisin net şekilde

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Diskilar genelde siyah mi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bana mısın yeni yaptığı dışkı lazım. Bende yorum yapayım ishali varmı çok su iciyormu

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşuna 5 günlük doksisiklin tedavisi yap öncelikle. Orni speciel ürünü var @Grpet ürünlerinden temin et onu içerisinde metronidazol da var onu alıp 5 günlük bir tedavi yap bakalım tekrar