• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuyruk dibinde yara

Çito

Aktif Üye
Sultan papağanımın kuyruk kısmında yara gibi bir şey olduğunu farkettim bir yere çarptığını düşünmüştüm ama kendini temizlerken farklı bir şey gibi geldi bakar mısınız

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun konu takibimde kalsın.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kanama olmuş da kurumuş gibi gördüm ben :unsure: Ordaki tüylerini yolmuş kanatmış olma ihtimali var mı?

Çito

Aktif Üye
Şu şekilde daha net sanki

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tümör yani ur oluşmaya başlamış müdahale için kanatlı uzmanina götürün nerede ikamet ediyorsunuz?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Izmirde oturuyoruz
Çok şanslısınız, kanatlı uzmanı açısından en zengin illerden birinde oturuyorsunuz :) Aşağıda paylaştığım konuda birkaç kanatlı uzmanının iletişim bilgilerini bulabilir ve size yakın olanla iletişime geçebilirsiniz :)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ama Burak Uçar sanırım fotoğraf gönderirseniz belki yardımcı olabilir, o şekilde duymuştum daha önce yardımcı olduğunu, deneyin isterseniz

Çito

Aktif Üye
Ama Burak Uçar sanırım fotoğraf gönderirseniz belki yardımcı olabilir, o şekilde duymuştum daha önce yardımcı olduğunu, deneyin isterseniz
Daha önce tedavi icin gitmistik oraya pek oyle para almadan bulgi veren biri degil ki instagram profilinde açıkça yazmis bunu

Çito

Aktif Üye
Ali isa hekim diye veteriner hekimle görüştüm tüy tüpü ya da sehmus hocanın dedigi gibi ur olusumu olabilir kulucka suresinden sonra getirebilirsiniz dedi kulucka bitene kadar risk olur mu doye sordum şişme büyüme olmazsa bir risk olmaz olursa getirirsiniz diye bilgi verdi

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ali isa hekim diye veteriner hekimle görüştüm tüy tüpü ya da sehmus hocanın dedigi gibi ur olusumu olabilir kulucka suresinden sonra getirebilirsiniz dedi kulucka bitene kadar risk olur mu doye sordum şişme büyüme olmazsa bir risk olmaz olursa getirirsiniz diye bilgi verdi
Evet, kuluçka döneminden sonra kontrol ettirin mutlaka. Bize de burdan hem bebişlerinizi tanıtın, hem de gelişmelerden haber verin lütfen 🙏

Çito

Aktif Üye
Evet, kuluçka döneminden sonra kontrol ettirin mutlaka. Bize de burdan hem bebişlerinizi tanıtın, hem de gelişmelerden haber verin lütfen 🙏
Insallah boş çıkmıştı bir öncekinde bunda öyle bir şey olmazsa tabikii🌼