Kurtlar konusunda özellikle un, morio, buffalo için benim gördüğüm Türkiye'de bilgisizlik var. Un kurdu yeni yeni popülerleşmeye başladı, bilmediğini düşünerek bilgi verme amacıyla cevap verdim. Çünkü zamanında beslerken çevremde ki kişilerde aynı sorulardan soruyordu bu maksatla cevap verdim.
Hocam beni yanlış anlamayın veya anlayın orası beni bağlamaz ama uslubunuz konusunda ben görmemezliğe geliyordum.
Biraz daha birbirimize nazik olabiliriz, çok keskin cevaplarınız mevcut, sakin kafayla okursanız demek istediğime hak vereceğinizi düşünüyorum.
Herkes herşeyi bilecek diye bir kaide de söz konusu değil.
Yanıtlamaktan hoşlanmıyorsanız veya bazı sorular size boş geliyor ve geriliyorsanız paylaşım ortamında bulunmamanız sağlığınız açısından daha iyi olabilir.
Mesela ben sizin yazınızı okudum, kendinizden biraz fazla eminsiniz gibi geldi bana.
Benim karşılaştıgım makalelerde un kurdu protein bakımından moria dan daha yuksek %10 gibi morioda un kurdundan yağ bakımından zengin.
Siz bana yazımı okuyun dediniz. Ben okurum ama araştırırım da ha belki benim okuduğum kaynak yanlışta olabilir ama takılmadım ilerledim. Benim pencere bu şekilde yapay zekayada sordum benim dediğim gibi çıktı bunlar çok önemli unsurlar değil sonuçta hayati bir mesele yok.
Burada 14 yaşında çocuk ta yazı yazıyor 50 yaşında erişkin bireyde herşeye gözü kapalı kabullenmek yanlış olur düşüncesindeyim.
Maksat keyifli bir ortamda birşeyler paylaşmak, etkileşimde bulunup yardımlaşmak,bilgi tecrübe alışverişi yapmak.