• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşunu elinden geldiğince doğal besle !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hocam buğday yağı kısmına da odaklanmanızı tavsiye ederim.
Bende şehmuz hocamdan un kurdu isteyeceğim de kurutulmuş olsa daha iyi olurdu galiba
Poleni de kriterler göre bulamadım henüz.
Buğday yağı kullandım fakat kızıştırıcı özelliği de çok fazla, üreme dönemi ideal dinlenme zamanı vermek istemiyorum
Polen de doğal bulmak gerekli inşallah buluruz😊🥰

Sati

Tutkulu
Buğday yağı kullandım fakat kızıştırıcı özelliği de çok fazla, üreme dönemi ideal dinlenme zamanı vermek istemiyorum
Polen de doğal bulmak gerekli inşallah buluruz😊🥰
Dönem yaklaştığı için hatırlatmak istedim, 1 yıl uzun bi süre akıldan çıkmış olabilir açısından :)
Sizin maşallahınız var hiç kaçarmı derseniz haklısınız okuyan arkadaşlara rehber olsun :)
Hocam doğal buldum bi kaç arıcı var tanıdık ama
Güneş değmeden erken toplanacak, taşınırken de aynı şekilde, demir metal teması olmayacak kısmına uygun arıyorum :)
Adam adanalı, hakkariye kovanları götürmüş ne işin var be adam oralarda :D :D

Sati

Tutkulu
Aklıma bi yer geldi ama ismi aklıma gelmedi Mersinde dünya çapında ödüllere sahip bi işletme bulunca paylaşacagım.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Aklıma bi yer geldi ama ismi aklıma gelmedi Mersinde dünya çapında ödüllere sahip bi işletme bulunca paylaşacagım.
Benimde arkadaşım vardı deli zafer🤣🤣kendi üretiyodu Muğla da👍çocuklarım için alıyordum, acı ve tatlı olarak iki çeşiti ulaşırsam isteyeceğim ondan😊

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Günaydın abicim hayırlı cumalar çok teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun evcil kafes kuşlarında yetiştirici veya üretici hobici adına ne dersek diyelim temel ve teknik olarak kendimizi geliştirmemiz gerekiyor okuyan değer veren dinleyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler
Kitabınızı bende severek okuyorum fakat çok yavaş ilerliyorum 😞 sonunu bulsam hayırlısıyla 🤭

efe1903

Tutkulu
Ben de aldım Mehmet abinin kitabını, aşırı mantıklı. Hep vitamin, odur budur derken sürekli satın aldım, ettim vs. Doğal olan çok daha mantıklı geliyor artık. Polen almak isteyenler varsa, Mehmet abi son videosunun açıklama kısmında hem indirim kodunu hem de satıcının linkini bırakmış. Hem kitabı okursanız hem de Facebook sayfasını takip ederseniz çok iyi bilgilere sahip olabilirsiniz. Ben şu an öyle yapıyorum.

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Merhaba Mehmet hocam😊
Polen hiç vermedim temin edeceğim
Un Kurdu Şehmus kardeşime Spariş verdim polen de gelsin 🤲😊
Sabah.. Unkurdundan sonra polenler verilecek ve en geç öğlen 12 de toplanacak
Maşallah SüphanAllah nasıl güzel kanaryalar ve süpriz yumurta mükemmel 🥰anasının kuzusu 🤲😊
Hocam gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ☺ yarasın şifa olsun inşallah Forum için unkurdu Süper olur Şehmus abicim yaparsa bu işi bir çok hastalık olmadan engellenir

Sati

Tutkulu
Valla Şehmus abi asıl buffalo kurtlarını üretebilirse en iyisi o olucak.
Hocam buffaloyu bilmiyorum ama, araştırmalarımda
morio ile un kurdunu karşılaştırdıgım da un kurdu protein olarak daha performanslı görünüyor ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Ya aklıma takıldı un kurdu dediğimiz unun içinde oluşan kurtlarmı öyleyse bende üreteyim 🤭

Sati

Tutkulu
Ya aklıma takıldı un kurdu dediğimiz unun içinde oluşan kurtlarmı öyleyse bende üreteyim 🤭
Vallahi tuba hocam ne oldugunu ben bilmioyrum ama evde minnacık hamam böceği bile görse feryat figan eden hanım
iş kuşlara gelince bendemi üretsem diyor videolar izliyor
onlada uğraşamayız dedim konuyu kapattım :)

efe1903

Tutkulu
Hocam buffaloyu bilmiyorum ama, araştırmalarımda
morio ile un kurdunu karşılaştırdıgım da un kurdu protein olarak daha performanslı görünüyor ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Morio protein olarak daha iyi yağ oranı daha fazla, un kurdu ve bullafo kurdu konularıma bakabilirsin.

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Vallahi tuba hocam ne oldugunu ben bilmioyrum ama evde minnacık hamam böceği bile görse feryat figan eden hanım
iş kuşlara gelince bendemi üretsem diyor videolar izliyor
onlada uğraşamayız dedim konuyu kapattım :)
İyi etmişsiniz. Memlekette bi ara un kurtlandı eledik tuz koyduk defne yaprağı koyduk tövbe durduramadık yazık oldu o kurtlara bileydim kuruturdum 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt