Yanıtları da okudum da belirtmek istiyorum, kuşumda daha önce de dışkıda koku olmuştu ve buraya yazmıştım. Zeolit tozu ve entrobac kullandığımda geçmişti, bir de kekik çayı. Ama şu an yine başladı zeolit kullanıyorum geçti gibi ama burnundan hala ara sıra bakterimsi bir koku geliyor. arıtma suyundan pet şişeye geçtim 3 gündür pet şişe su kullanıyorum. Eğer dışkıda koku yoksa hava akarıdır demişsiniz o yüzden yazdım. Lütfen yardımcı olun ne oluyor kuşuma anlamıyorum ne yapmalıyım? Sebebi ne bu durumun? kuşumun ölmesini istemiyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Bulacağınız ilaçlar Zimec baymec avromec bunlardan herhangi birini temin edin sulphamezatin temin edin ve okaliptüs yağı menekşe lavanta yağlarını alın şırınga alın bu gün temin edin uygulama ayrıntılı yazıyor zaten sabahtan ivermektin o verin akşam sesleri hiç duymayacaksınız veya çok duyabilirsiniz ama ertesi gün sade su verince kesilecek sesi sonra sulphamezatin son günden sonra 15 gün sayıp tekrar edeceksiniz bunların hepsi hava akarı postunda ayrıntılı yazmaktadır