• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşun farklı zamanlarda tüy dökmesi

nurays.d

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşumun tüy döküm dönemi bitti ama bazen birkaç tüyünü döküyor. Bunlar uzun ve küçük tüyler olarak değişiyor. Çok değil, birkaç tane. Tüy dökme dönemi dışında da birkaç tüyünü dökmesi normal midir?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Net olacak şekilde videosunu görebilir miyiz. Dışkılama nasıl. B vitamini takviyesi yapıyor musunuz. Uçması yemesi içmesi genel durumu iyiyse sorun olcağını sanmıyorum.

nurays.d

Yeni Üye
Net olacak şekilde videosunu görebilir miyiz. Dışkılama nasıl. B vitamini takviyesi yapıyor musunuz. Uçması yemesi içmesi genel durumu iyiyse sorun olcağını sanmıyorum.
Dışkılaması, yeme içmesi normal. Multi vitamin takviyesi yapıyorum. Geçen sene de arada uzun tüylerini döküyordu. Bugün de kuyruğundaki uzun tüyü döktü. Onun için biraz endişelendim. Ama şükür ki keyfi enerjisi yerinde😊

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dışkılaması, yeme içmesi normal. Multi vitamin takviyesi yapıyorum. Geçen sene de arada uzun tüylerini döküyordu. Bugün de kuyruğundaki uzun tüyü döktü. Onun için biraz endişelendim. Ama şükür ki keyfi enerjisi yerinde😊
Dışkılama ve videoyu göremedik ama anlattığınıza göre bir problem yok gibi 😊Arada b vitamini takviyesi yapın. BT amin forte.Ve banyo yapmasında da fayda var . Derin olmayan bir kaba su koyun içine az miktarda yeşillik koyup banyo yapmasını sağlayın eğer yapmıyorsa fısfıslama yöntemini uygulayın. Kuşunuzu rahatlatır.

Üst Alt