• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun yaşını öğrenebilir miyim?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yaklaşık olarak yaşında bir kuş

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet. Yani kuşunuz yetişkin demek 1 yaşından büyük demek. 1 yaşında da olabilir tam, buçuk da olabilir, 2 de olabilir bunu tam olarak kestirmek mümkün değil fakat çok da yaşlı değil, üretim amaçlı düşünüyorsanız uygundur fakat ele alışkın değil yavru olarak alayım da kendim eğiteyim alıştırayım diye düşünüyorsanız bu kuş fazla büyümüş artık karakteri oturmuş insandan korkuyorsa kolay kolay alışamayacak bir kuş

Tahab..

Yeni Üye
abla ben bunu yavruyken aldım ne ara büyümüş ele alışkın:ROFLMAO:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
abla ben bunu yavruyken aldım ne ara büyümüş ele alışkın:ROFLMAO:
Ne kadar zamandır sizinle yakışıklı 🙂 evet çok çabuk büyüyorlar, bir bakıyoruz artık kendi yuvasını kurup kendi bebeklerini büyütecek çağa gelmiş 🤭

Tahab..

Yeni Üye
2021 in sonlarında aldım. ölen kuşumun

Tahab..

Yeni Üye
dişinin yanına attım yuvalıkta taktık bakalım aynı tünekte kavga etmeden duruyorlar. Birde kuşum tüyde çiftleşmelerinde sorun olur mu

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
dişinin yanına attım yuvalıkta taktık bakalım aynı tünekte kavga etmeden duruyorlar. Birde kuşum tüyde çiftleşmelerinde sorun olur mu
Tüydeyken zaten muhtemelen kuşunuz çiftleşmek istemeyecektir. Tüyden çıktığında yuvalık takarsınız, sorun olmaz

Tahab..

Yeni Üye
Tüydeyken zaten muhtemelen kuşunuz çiftleşmek istemeyecektir. Tüyden çıktığında yuvalık takarsınız, sorun olmaz
Abla ama erkek çok enerjik zaten şuan bakıyorum kurlaşıyorlar. araştırdığıma göre bazıları çiftleşebiliyormuş

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Abla ama erkek çok enerjik zaten şuan bakıyorum kurlaşıyorlar. araştırdığıma göre bazıları çiftleşebiliyormuş
Erkek kuş tüydeyse zaten çiftleşmelerinde bir sorun olmaz. Dişi kuşunuz tüydeyse daha da fazla enerjiye ihtiyacı olur, çok fazla yorulabilir. Siz yuvalığı her halukarda tüy döneminden sonra takın. Bu durumda zaten dişi kuş çiftleşmeye izin vermeyecektir yuvalık gelene kadar. Bu yüzden bir sorun olmaz demiştim :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Başlıkları biraz daha açıklayıcı yazarsanız katılımlar ve okumalar daha çok olur başlığı düzenledim kuşun yaşını ve gerekli bilgilerini Feyza kardeşim yazmış sağolsun teşekkürler 👍