• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Kuşumun yarası mı var?

hilal728251725

Yeni Üye
Kuşum bu aralar daha sık kaşınmaya başladı tüylerini inceledim fakat birşey bulamadım. Kuşumun tüylerinin altını kaldırıp baktığımda bu şekil şeyler vardı buruşmuş gibi duruyo aynı ve bu bölgesinde tüy çıkmamış tüylerini yolmadı büyük ihtimal çünkü tüy döküm zamanı tüylerini döktü bitti daha tüy döktüğünü görmedim. Dişi 7 yıldır yaşıyo ilk defa böyle bir şey oldu ne yapmam lazım lütfen yardım edin1000047534.jpg1000047500.jpg

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba açılamamış patlayamamış tüy kökleri. B kompleks vitamin desteği sağlıyor musunuz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Zengin içerikli b kompleks vitamin desteği sağlarsanız iyi olur mesela BT amin forte temin ediniz. Haftada iki kere. O bölgeye ılık suyla fıs fıslama yapıp tüy diplerinin özellikle buruşmuş olan yerlere yumuşamasını sağlayın. Sonra süreci takip ediniz.

hilal728251725

Yeni Üye
Zengin içerikli b kompleks vitamin desteği sağlarsanız iyi olur mesela BT amin forte temin ediniz. Haftada iki kere. O bölgeye ılık suyla fıs fıslama yapıp tüy diplerinin özellikle buruşmuş olan yerlere yumuşamasını sağlayın. Sonra süreci takip ediniz.
Tamamdır yardımınız için çok teşekkür ederimmm💗

Üst Alt